Nadia, onnetar
Keskiarvo 2.50
2.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Nadia, onnetar

Andrei Pajanne
Julkaistu: syyskuu 2, 2015 (Imogen)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen

Sidottu, kansipaperi.

Nadia on poikkeuksellisilla lahjoilla siunattu nuori nainen, joka etsii rakkaimpansa, nuorena kuolleen lasinpuhaltajan, sielua. Nadia luo lasipallon, uuden maailmaan, jossa hän tietää olevansa taivaan ja maan luoja. Rakkaus saa uuden mahdollisuuden, mutta Nadia menettää kaiken. Pakkomielteiden ja luovan voiman otteessa hän heittäytyy sielunsa syvyyteen ja uusiin tietoisuuden kerroksiin, toisiin maailmankaikkeuksiin. Sieltä hän löytää valon, joka koskettaa jokaista elävää olentoa.

Nadia, onnetar on mielikuvituksen rajoja venyttävä romaani, jossa mystiikka ja henkinen kasvu, arkitodellisuus ja fantasia kohtaavat. Romaanissa kaivaudutaan onnen ja epäonnen, takertumisen ja luopumisen sekä ihmisyyden ja jumaluuden välisiin ristiriitoihin.

Andrei Pajanteen (s. 1969, Timo Järvinen) esikoisteos oli Yhdysvaltoihin sijoittuva jännitysromaani Savuverho (Karisto, 1997). Hänen toinen teoksensa Autuaiden saari (Imogen Books, 2013), on tuhatsivuinen eepos rakkauden evoluutiosta. Se nousi arvosteluissa vuoden 2013 vaikuttavimpien lukuelämysten joukkoon.

muokattu 16.10.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Narrin vaellus (Narri ja Näkijä, #2)Tulikaste (The Witcher – Noituri, #5)13 kirousta (Keijutrilogia, #2)Ennen hirttämistä (Ensimmäinen laki, #2)Jään valtakunta (Noitien taistelu, #2)
Paikalla 47 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445