Hyväksyntä (Eteläraja-trilogia, #3)
Keskiarvo 3.25
3.25 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (26)
Kirjahyllytilastot

Hyväksyntä

Jeff VanderMeer
Julkaistu: tammikuu 19, 2016 (Like)
Alkuperäinen nimi: Acceptance
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Einari Aaltonen. Kannen kuvitus: Eric Nyquist. Nidottu.

Kolmas sija Locus-palkintoäänestyksessä 2015 (koko trilogia), World Fantasy -palkintoehdokas 2015 (koko trilogia).

Salaisuudet paljastuvat

Alue X on haudannut alleen hallituksen salaisen Eteläraja-laitoksen. Ryhmä tuhosta selviytyneitä agentteja etsii totuutta mystisen alueen synnystä ja maailmaamme uhkaavasta laajentumisesta.

Hyväksyntä on maailmanmenestykseksi kohonneen ja useita palkintoja voittaneen Eteläraja-trilogian järisyttävä päätösosa.

muokattu 11.04.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nälkäpeli 1–3Ready Player One: RomaaniPaljaan taivaan alla (Paljaan taivaan alla, #1)Yksin MarsissaHe eivät tiedä mitä tekevät

Kirja-arvioita (2)

Eija avatar
Kirjoittanut
3.5

Trilogian ensimmäisen osan Hävityksen tapahtumapaikkana on Alue-X. Toisessa osassa Hallinnassa ollaan rajan toisella puolella, tutkitaan aluetta ja koko ilmiötä ylipäätään. Viimeisessä osassa Hyväksynnässä kerrotaan tarinaa kolmella eri aikajanalla ja näkökulmasta. Controlin ja Haamulinnun tarina jatkuu siitä mihin edellinen osa Hallinta päättyi. Toisen näkökulman tapahtumat sijoittuvat samalle paikalle kuin Alue-X muutoksen kynnyksellä ... (lisää)

Nafisan avatar
Kirjoittanut
3.0

Jeff VanderMeerin erikoinen Eteläraja-trilogia alkoi vahvasti. Hävitys oli jotain aivan omanlaistaan ja vaikeasti määriteltävä lukukokemus. Teos piti ahmaista kerralla ja se jätti jälkeensä kymmeniä kysymyksiä. Odotinkin kovasti Hallinnan ilmestymistä. Oli kuitenkin pienoinen pettymys, kuinka VanderMeer lähti viemään kerrontaa eteenpäin jatko-osissa. Uudet hahmot ja tapahtumat sarjan toisessa teoksessa eivät olleet riittävän kiehtovia pitämään kiinnostusta ... (lisää)

Paikalla 1 jäsen ja 61 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Teppo Riikonen
Jäseniä yhteensä: 9886