Haudan takaa

Maggie Shayne
fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Haudan takaa (Brown & de Luca #2) - Maggie Shayne

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Päivi Paju. Nidottu.

Minä hengitän edelleen. Vain hiukan. Pikkuruisia, härnääviä maistiaisia ilmasta, ei edes niin suuria, että pystyisin puhaltamaan voikukan hahtuvat ilmaan. Ehkä kuitenkin riittävän suuria, että pysyn hengissä.

Elämäntaitoguruna julkisuuteen ponnahtaneen Rachel de Lucan hämmästyttävä havaintokyky on hänen menestyksensä salaisuus. Jo ennen näkökykynsä palautumista hänellä oli taito nähdä ihmisten syvimmätkin salaisuudet. On kuitenkin yksi henkilö, jonka  salaisuuden hän on luvannut säilyttää: rikosetsivä Mason Brown – mies, joka puolestaan näkee Rachelin selvemmin kuin Rachel on valmis myöntämään.

Yhden kiihkeän yön jälkeen Mason ja Rachel ovat sopineet pitävänsä etäisyyttä toisiinsa. Kunnes murhien sarja johdattaa heidät jälleen yhteen. Mason uskoo pystyvänsä suojelemaan kaikkia rakkaitaan, myös Racheliä, viemällä heidät piiloon vuorille. Murhaaja on kuitenkin lähempänä kuin he aavistavatkaan.

"Maggie Shayne tarjoilee romantiikkaa uskomattomalla intensiteetillä ja lumoavalla intohimolla." – Jayne Ann Krentz, New York Timesin bestsellerkirjailija

"Maggie Shayne kirjoittaa erinomaisia tarinoita, joissa romantiikka ja hermoja kutkutteleva jännitys yhdistyvät." – Karen Robards, New York Timesin bestsellerkirjailija

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: toukokuu 2015
Kustantaja: Harlequin
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Alkuperäinen nimi: Wake to Darkness
Arvosanalla: 4.00/10
Arvosanoja: 1
Muokattu: tammikuu 27, 2016

Brown & de Luca -kirjasarja

Sarjan suomentaminen jäi kesken.

Murhaajan silmin (Brown & de Luca #1)
Haudan takaa (Brown & de Luca #2)
Saalistajan armoilla (Brown & de Luca #3)