Haudan takaa (Brown & de Luca, #2)
Keskiarvo 2.00
2.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Haudan takaa

Maggie Shayne
Julkaistu: toukokuu 2015 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: Wake to Darkness
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Päivi Paju. Nidottu.

Minä hengitän edelleen. Vain hiukan. Pikkuruisia, härnääviä maistiaisia ilmasta, ei edes niin suuria, että pystyisin puhaltamaan voikukan hahtuvat ilmaan. Ehkä kuitenkin riittävän suuria, että pysyn hengissä.

Elämäntaitoguruna julkisuuteen ponnahtaneen Rachel de Lucan hämmästyttävä havaintokyky on hänen menestyksensä salaisuus. Jo ennen näkökykynsä palautumista hänellä oli taito nähdä ihmisten syvimmätkin salaisuudet. On kuitenkin yksi henkilö, jonka  salaisuuden hän on luvannut säilyttää: rikosetsivä Mason Brown – mies, joka puolestaan näkee Rachelin selvemmin kuin Rachel on valmis myöntämään.

Yhden kiihkeän yön jälkeen Mason ja Rachel ovat sopineet pitävänsä etäisyyttä toisiinsa. Kunnes murhien sarja johdattaa heidät jälleen yhteen. Mason uskoo pystyvänsä suojelemaan kaikkia rakkaitaan, myös Racheliä, viemällä heidät piiloon vuorille. Murhaaja on kuitenkin lähempänä kuin he aavistavatkaan.

"Maggie Shayne tarjoilee romantiikkaa uskomattomalla intensiteetillä ja lumoavalla intohimolla." – Jayne Ann Krentz, New York Timesin bestsellerkirjailija

"Maggie Shayne kirjoittaa erinomaisia tarinoita, joissa romantiikka ja hermoja kutkutteleva jännitys yhdistyvät." – Karen Robards, New York Timesin bestsellerkirjailija

muokattu 27.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)Vapautettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #9)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Koston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)Varjeltu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #6)
Paikalla 28 vierailijaa
Uusin jäsen: Gabriel
Jäseniä yhteensä: 9458