Antisankari

@ Alexandra Salmela
Antisankari - Alexandra Salmela 5.00   5

Ulkoasu: Jenni Saari. Sidottu, kansipaperi.

Utopia on ekovaltio, jossa ei kuluteta eikä omisteta, KoroNovo kaiken sen vastakohta. Antti Sankari on yksi kahdestasadasta utopialaisesta orpolapsesta, jotka ovat vanhempiensa kunniaksi saaneet sukunimen Sankari. Antti Sankari on camera obscura -menetelmää käyttävä lehtikuvaaja. Antti Sankari on luonnon oikku. Tai sitten ei. Voiko Antti ylipäänsä olla olemassa, ihmettelee joku. Niinpä Sankari lähtee matkalle KoroNovoon. Vastassa odottaa mediaguru Michele Po eli viinaan menevä Tzal, sekä Hän, kertoja, joka seuraa tarkasti Antin liikkeitä.

Antin matkassa ovat kuvankaunis mutta hyllytetty reportteri L. I. Airiainck ja päiväkirjaa pitävä nuori Meteora, joka keskittyy sittenkin enimmäkseen puihin. Jotakin tekemistä Antin odysseian kanssa on myös Utopian-valtion perustaneen Suuren Suunnanantajan legendoilla.

Antisankari on antitarina unelmista, kompromisseista, kulutusyhteiskunnasta ja rakkaudesta. Romaanin kerronnallista vimmaa sekä korkean ja matalan sekoitusta saa muualta turhaan hakea. Salmela rienaa ja kuvaa estoitta sankaruutta ja maailmaa jossa elämme.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu syyskuu 28, 2015 (Teos)
Tietoja muokattu lokakuu 24, 2015
Muita teoksia kirjailijalta Alexandra Salmela
Puu 8.28   21

Kirja-arviot & arvosanat

Pakkis
Pakkis
Arvosanat 683
Kirja-arviot 0
Viestit 0
joulukuu 17, 2015
Antoi 6 / 10 arvosanan kirjalle
lummukka
lummukka
Arvosanat 495
Kirja-arviot 0
Viestit 0
marraskuu 21, 2015
Antoi 1 / 10 arvosanan kirjalle
lauriss
lauriss
Arvosanat 1
Kirja-arviot 0
Viestit 0
lokakuu 4, 2015
Antoi 10 / 10 arvosanan kirjalle