Kauheat lapset
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

Kauheat lapset

Anni Nupponen
Julkaistu: lokakuu 6, 2015 (Osuuskumma)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: steampunk
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Kansi: Anu Korpinen. Sidottu.

"Ja minä, minä käyttäydyn kuin äitini jatke. Otan hänen valheensa kantaakseni. Otan, koska hän antaa totuuden vain minulle, ja tuo kalpea aavistus hellyydestä ja perheestä on ainoa, mitä hän ehkä koskaan pystyy antamaan."

Adriana Kimas on kuollut. Ratasnero ei ollut äideistä parhain eivätkä kuolema tai sisällissota paranna Trillin suhtautumista häneen. Trill keskittyy välttelemääbn virkailijoita yhdessä synkroniahäiriöstä kärsivän Marikin ja hänen hoiturinsa kanssa. Sodan melskeessä kaikkien on tehtävä uhrauksia.

Anni Nupposen huikea steampunk-romaani kertoo ihmisen ja teknologian kohtaamisesta sodan repimässä retrodystopiassa. Se kertoo myös äidistä ja pojasta, sekä ihmisen oikeudesta puuttua luonnonjärjestykseen. Kuka hallitsee ja ketä? Se, joka ratasta pyörittää.

muokattu 21.12.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Seleesian näkijä (Kaksosauringot, #2)Kerjäläisprinsessa (Gigi ja Henry, #1)Steampunk! – Silintereitä ja siipirattaitaIlmojen sotaherra (Oswald Bastable, #1)Kellopelikuningas (Gigi ja Henry, #2)

Kirja-arvioita (1)

lukuvalo avatar
Kirjoittanut
4.0

Kauheat lapset oli ensimmäinen romaani. jonka Nupposelta luin. Sattui mukavasti, olin juuri lukenut Nupposen novellin "Joka ratasta pyörittää" ja ajatellut, että voisin tuosta maailmasta lukea enemmänkin. Ja niinhän kävikin kun tartuin tähän kirjaan. Jotenkin on vaikea tarttua siihen, mikä Kauheissa lapsissa oli hyvää, se oli jotenkin kokonaisvaltainen kokemus. Pidin kuitenkin siitä, että ihmissuhteet eivät olleet kaikkein ilmeisimmät. Pidin maailmasta, niin omituinen ja ... (lisää)

Paikalla 2 jäsentä ja 43 vierailijaa
_kirjakeiju_, haplotus
Uusin jäsen: Sanna Karppinen
Jäseniä yhteensä: 9656