Green Lantern - Vihreä lyhty
Keskiarvo 3.17
3.17 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Green Lantern - Vihreä lyhty

Geoff Johns, Ivan Reis
Julkaistu: 2011 (Egmont)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuvasupersankarisarjakuva

Hal Jordan, Maan Vihreä Lyhty, on yksi kaikkien aikojen suurimpia supersankareita. Nyt Geoff Johns, amerikkalaisen sarjakuvan kärkikirjoittaja, kertoo hänen tarinansa ennennäkemättömän yksityiskohtaisesti.

Kun nuori Hal näkee isänsä kuolevan lento-onnettomuudessa, hän ajautuu polulle, joka hajottaa hänen perheensä, tuhoaa hänen uransa ja vie hänet täydelliseen umpikujaan. Kaiken vaikuttaessa jo toivottomalta tapahtuu ihme - kuoleva avaruusolento Abin Sur antaa Jordanille Vihreän Lyhdyn voimasormuksen, ja koulutus kaukaisella OA-planeetalla paljastaa Jordanille, millainen sankari hän pystyy olemaan.

Mutta miksi Abin Sur lensi avaruusaluksella, jonka pakkolasku vei hänen henkensä? Miten asiaan liittyvät hirviö nimeltä Atrocitus, ennustus synkimmästä yöstä sekä sektori 666:n hirvittävä salaisuus? Sen alokas Jordan joutuu selvittämään yhdessä ylimielisen konkari-lyhdyn, Sinestron, kanssa.


Geoff Johnsin tulkinta Vihreän Lyhdyn alkuvaiheista on tulvillaan vauhtia, jännitystä ja ihmeen tuntua. Ivan Reisin energinen ja tarkka kuvitus herättää Jordanin tarinan eloon ja imaisee lukijan mukaan Vihreän Lyhdyn maailmaan.

muokattu 10.08.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

32. joulukuuta (Hirviötetralogia, #2)Vinean kolme aurinkoa (Yoko Tsuno, #6)Saga: Kuudes kirja (Saga, #6)Tuulen laakson Nausicaä 6 (Tuulen laakson Nausicaä, #6)Saga: Neljäs kirja (Saga, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 38 vierailijaa
aituriar, Jarppade
Uusin jäsen: Anders Vacklin
Jäseniä yhteensä: 9452