Muumilaakso juhlii (Muumien suuri juhlakirja #3) - Tove Jansson

Suomentaneet Laila Järvinen, Kirsi Kunnas ja Kaarina Helakisa, suomennoksia tarkistanut Päivi Kivelä. Kuvitus: Tove Jansson. Graafinen suunnittelu: Jukka Aalto. Sidottu.

Sisältö:

  • Kuka lohduttaisi Nyytiä?
  • Muumipappa ja meri 
  • Muumilaakson marraskuu
  • sarjakuvia

Juhlat jatkuvat Muumilaaksossa!

Muumilaakso juhlii -teos huipentaa suositun Tove Jansson 100 v. juhlakirjasarjan. Sarjaan on koottu Janssonin keskeistä Muumilaakson asukkaista kertovaa tuotantoa. Muumilaakso juhlii sisältää kaksi Muumi-kirjaa ja upean kuvakertomuksen Kuka lohduttaisi Nyytiä? Lisäksi mukana on muutamia hauskoja Muumi-sarjakuvia. Kirjassa Muumipappa ja meri Muumipappa haaveilee suurista vaaroista ja sankaruudesta. Perhe muuttaa kaukaiselle majakkasaarelle, Muumipappa on hetken täynnä elämää, mutta kaikki ei suju kuten unelmissa. Muumilaakson marraskuu kertoo kun osa Muumilaakson asukkaista ovat lähteneet Muumitaloon haaveenaan lämpö, turva ja huoleton olo - muutos. Mutta talo on kylmä ja Muumiperhe poissa. Kuinka uudesta tilanteesta selvitään? Onko muuttuminen edes tärkeä?

Luvassa siis on Muumi-fanien juhlaa oikein käpälä kaupalla! Kuvitus ja tarinat ovat aitoa Tove Janssonia, graafinen suunnittelu Jukka Aallon. Kirjat julkaistaan myös kluuttikantisena juhlalaitoksena.

Keskustelua: Tove Jansson :: viestejä 10 kpl
Arvosana kirjalle


Julkaistu: 2015
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasia, lapset, kokoelma
Avainsanat: kotimainen
Muokattu: lokakuu 18, 2015

Muumien suuri juhlakirja -kirjasarja

Kolmiosainen Tove Jansson 100 v. juhlakirjasarja.

 

Muumilaakso juhlii (Muumien suuri juhlakirja #1)
Muumilaakso juhlii 2 (Muumien suuri juhlakirja #2)
Muumilaakso juhlii (Muumien suuri juhlakirja #3)