Jumalten jälkeläiset
Keskiarvo 2.63
2.63 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (4)
Kirjahyllytilastot

Jumalten jälkeläiset

Tera Lynn Childs
Julkaistu: 2010 (Stabenfeldt)
Alkuperäinen nimi: Oh. My. Gods.
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: mytologia

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Nina Mäki-Kihniä. Sidottu.

Phoebe kokee elämänsä yllätyksen, kun äiti menee naimisiin kreikkalaisen miehen kanssa. Eikä siinä kaikki - Phoebe joutuu muuttamaan piskuiselle Aigeianmeren saarelle. Hyvästi ystävät, koulu ja tuttu elämä. Tervetuloa jumalten maailmaan! Phoeben uudet luokkakaverit ovat näet hiukkasen erikoisia... He polveutuvat Zeuksesta, Herasta ja muista Kreikan vanhoista jumalista. Voiko Phoebe voittaa elämänsä tärkeimmän kilpajuoksun, kun vastassa olevilla luokkakavereilla on uskomattomia supervoimia? Voitto avaisi tien takaisin kotiin...

(muokattu 18.10.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pimeyden kuningatar (Varjometsästäjät, #3)Voi noita noitiaVampiraatit 2: Verinen vuoksi (Vampiraatit, #2)Kulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)Liekki (Liekki-trilogia, #1)

Kirja-arvioita (1)

Adolfina Romanov avatar
Kirjoittanut ()
2.5

Syy sille, miksi vaivauduin tutustumaan tähän on se, että rakastan suuresti Kreikkaa ja mytologiaa. Mutta kuten "tyttöjen kirjakerho-kirjalta" voi odottaa, ei kirjoittaja varmaan tiennyt juuri mitään antiikin jumalista ja jumalattarista. Päähenkilö on yksinkertainen ja rasittava, ja kaikki sivuhenkilöt ovat kliseitä, joille on pyritty tuomaan persoonaa kuvailemalla tyyliä. Varsinaiset jumaluushommat on viskattu nurkkaan ja tilalle on vedetty kiusallista teinidraamaa. Ja mitä ... (lisää)

Paikalla 2 jäsentä ja 57 vierailijaa
LordStenhammar, neri
Uusin jäsen: Suvi Ukkonen
Jäseniä yhteensä: 8873