Crimson Peak
Keskiarvo 3.39
3.39 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

Crimson Peak

Nancy Holder
Julkaistu: lokakuu 14, 2015 (Like)
Alkuperäinen nimi: Crimson Peak: The Official Movie Novelization
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhugoottilainen kauhu
Avainsanat: elokuva

Crimson Peak: Virallinen romaaniversio. Alkuteos ilmestynyt 2015. Perustuu Guillermo del Toron ja Matthew Robbinsin elokuvakäsikirjoitukseen. Suomentanut Sami Heino. Nidottu.

Guillermo del Toron uusi kauhuelokuva kirjan kansissa

Kärsittyään perhetragedian aloitteleva kirjailija riutuu kahden rakkauden ristitulessa. Toinen on lapsuuden ystävä ja toinen salaperäinen sivullinen. Paetessaan menneisyyden haamuja hän päätyy taloon, joka hengittää, vuotaa verta ja muistaa.

Crimson Peak on mestariohjaaja Guillermo del Toron lokakuussa 2015 julkaistavaan kauhuelokuvaan perustuva kirja. Del Toron tunnetuin elokuva Pan’s Labyrinth voitti kolme Oscar-palkintoa.

”Upea ja helvetin pelottava.” – Stephen King

muokattu 01.05.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Äänellä jonka kuulet: Spekulatiivisia novelleja sukupuolen moninaisuudestaVarjojen lumo: Suomalaisia goottinovellejaMinä pelkään: Venäläistä kauhua ja mystiikkaa (Savukeitaan kauhuklassikot, #3)Carmilla ja muita kertomuksia (Savukeitaan kauhuklassikot, #1)Sydäntorni

Kirja-arvioita (2)

Emelie avatar
Kirjoittanut
3.5

Lähdin lukemaan kirjaa todella matalin odotuksiin, joten yllätyin positiivisesti kun kirja olikin ihan luettava. Tiedä sitten paljonko se kertoo itse kirjan juonesta ja paljonko suomennoksesta. Mutta helposti luettavaa tekstiä, ja tarina eteni vauhdikkaasti ja johdonmukaisesti. Odotin ehkä enemmän jotain Humisevan harjun kaltaista angstia, mutta vähän jäi ohueksi siinä suhteessa. Hollywood-henkisyys näkyi läpi vähän turhankin paljon, lukijan ei odotettu tekevän ... (lisää)

mörrimöykky avatar
Kirjoittanut
3.0
Suhtauduin hieman skeptisesti elokuvasta tehtyyn kirjaan, yleensä aina on toisinpäin. Kirjan luettuani odotan kovasti elokuvan näkemistä. Kirjasta huomasi, että varmasti toimisi hienosti elokuvana. Harmi vain, että kirjassa tarina jäi vähän laimeaksi. Välillä teki mieli ravistella kirjaa, että kerro lisää, enemmän, syvemmin. Yleensä tulee katsottua elokuva, ja sitten luetaan kirja, josta elokuva on tehty, ja saadaan ahaa-elämyksiä, kun syvennytään tapahtumiin tarkemmin. ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 90 vierailijaa
Siivetön lohikäärme
Uusin jäsen: Toni Kokkinen
Jäseniä yhteensä: 9728