Keskilinnan ritarit
Keskiarvo 3.39
3.39 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Keskilinnan ritarit

J. S. Meresmaa
Julkaistu: helmikuu 1, 2016 (Osuuskumma)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, kokoelma
Avainsanat: erotiikka, kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 4 kpl)

Kansi: J. S. Meresmaa. Nidottu.

Omalakiseen fantasiamaailmaan sijoittuva pienoisromaanitrilogia yhdistelee niin dekkaria, seikkailua kuin BDSM-henkistä erotiikkaa.

Keskilinna. Kaupunki, jonka kuningas hallitsee alusmaita hovijuonten puristuksessa. Kaupunki, jossa ritarin ovela mieli on hänen paras aseensa – ja toisinaan hänen tuhonsa.

Nuori ja tunnollinen Konno Nasovalainen on valmistumaisillaan aseenkantajain killasta ja kypsä astumaan ritari Jehrem Kovdasin palvelukseen. Kun Jehrem yllättäen kieltäytyykin valitsemasta Konnoa, romahtaa nuoren aseenkantajalupauksen tulevaisuus. Sitten käy ilmi, ettei Jehremin edellisen aseenkantajan kuolema ehkä ollutkaan onnettomuus, ja että Konno saattaa olla vaarassa. Mutta tuleeko uhka läheltä vai kaukaa?

Keskilinnan ritarit koostuu kolmesta pienoisromaanista: Aseenkantajan kunnia, Ritarin ansio ja Kuninkaan tahto. Pienoisromaanit on julkaistu aiemmin e-kirjoina. Painettu versio sisältää epilogin, joka on entuudestaan julkaisematon.

muokattu 14.09.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mykkä paholainen: KertomuksiaViimeinen ritari (Jääkansan tarina, #14)Jäätyneellä syvyydellä: Dramallinen kertomus 5 kohtauksessaTobi Lolness II: Elishan silmät (Tobi Lolness, #2)Narrenturm 2 (Hussilaistrilogia, #1)

Kirja-arvioita (1)

Minni avatar
Kirjoittanut
1.0

Kerronta on onnahtelevaa. Aikamuodot vaihtelevat miten sattuu, ja samoja sanavalintoja toistellaan peräkkäisissä lauseissa. Ainakaan proosan takia tätä ei siis kannata lukea, tosin pääsihän Fifty Shades -sarjakin suureen suosioon kerronnan puutteista huolimatta. 

Paikalla 1 jäsen ja 49 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Lol
Jäseniä yhteensä: 9672