Viimeinen tähti (5. aalto, #3)
Keskiarvo 3.67
3.67 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (60)
Kirjahyllytilastot

Viimeinen tähti

Rick Yancey
Julkaistu: kesäkuu 9, 2016 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Last Star
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 7 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Ulla Selkälä. Sidottu, kansipaperi.

VIHOLLISIA OVAT TOISET.
VIHOLLISIA OLEMME ME.

Ne ovat Maan päällä, ne ovat avaruudessa, ne eivät ole missään. Ne haluavat anastaa maapallon, ne haluavat antaa sen meille. Ne tulivat tuhoamaan meidät, ne tulivat pelastamaan meidät.

Näiden arvoitusten takana piilee kuitenkin yksi totuus: Cassie Sullivania on petetty. Niin on myös Hakaa, Zombia, Nugettia ja kaikkia planeettamme yli seitsemää miljardia entistä asukasta. Ensin heidät pettivät Toiset ja nyt me itse.

Kun Maan kohtalon hetki koittaa, ihmiskunnan viimeisten selviytyjien on tehtävä päätös: onko tärkeämpää pelastaa itsensä – vai se, mikä tekee meistä ihmisiä?

Viides aalto: Viimeinen tähti päättää viiltävän vangitsevan trilogian ja kertoo, miten nuoren Cassien, hänen ystäviensä ja koko maapallon käy.

muokattu 25.11.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistäTime Riders: Tuomiopäivän koodi (Time Riders, #3)Taivaan avain (Endgame–trilogia, #2)Viallinen (Viallinen, #1)Konejumalat (Routasisarukset, #3)

Kirja-arvioita (3)

Moonlight avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0
Viimeinen tähti on mahtava päätös kirjasarjalle. Kirjasarjan koko idea on muutenkin mielestäni loistava. Synkkä maailmankuva on omiaan luomaan upeaa lukufiilistä, eikä siis ollut mikään ihme, että luin tämän ohuen kirjan vajaassa kahdessa vuorokaudessa. Henkilöt pysyvät aikalailla samankaltaisina. Cassie, Evan ja Zombi olivat suosikkejani. Haka oli aika omanlaisensa, mutta niin kuin sanoin kirjasarjan toisessa arvostelussa, tyttö muuttui toisen kirjan aikana mukavammaksi. Sam ... (lisää)
lolde avatar
Kirjoittanut
3.5

Viimeinen tähti ei oikein päässyt mielestäni loistamaan kahden edeltäjänsä rinnalla. Alku tuntui jotenkin todella tahmealta, eikä juoni juurikaan päässyt kukoistamaan, loppua kohti mieleni kuitenkin muuttui kun kirja sai muutamia yllättäviä käänteitä, puhumattakaan kirjan lopusta jota en osannut lainkaan odottaa.

Paikalla 1 jäsen ja 52 vierailijaa
koi
Uusin jäsen: Haneh
Jäseniä yhteensä: 9746