Pelastettu (Yön talo, #12)
Keskiarvo 3.54
3.54 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (56)
Kirjahyllytilastot

Pelastettu

P. C. Cast, Kristin Cast
Julkaistu: huhtikuu 14, 2016 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Redeemed
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Huimaavaan maailmanmenestykseen nousseen sarjan viimeinen osa. On aika käydä ratkaiseva taistelu valon ja pimeyden välillä, mutta onko kenestäkään vastustamaan pimeyden jumalatarta?

Annettuaan näkijänkiven Afroditelle ja antauduttuaan Tulsan poliisille Zoey on eristäytynyt ystävistään ja odottaa tuomiota. Neferet on vihdoin paljastanut itsensä kuolevaisille ja terrorisoi Tulsan asukkaita. Yön talon vampyyrit liittoutuvat poliisien kanssa ja keräävät yhteen kaikki voimavaransa, mutta Neferetin voi voittaa vain vampyyri, joka pystyy kutsumaan kokoon elementit ja käyttämään vanhaa magiaa. Ainoastaan Zoey omaa sellaiset voimat, mutta pystyykö hän auttamaan?

muokattu 14.04.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Isadella: Sydän murskana (Isadella, #2)Vapautettu (Yön talo, #8)Piinattu (Yön talo, #4)Valittu (Yön talo, #3)

Kirja-arvioita (6)

SiriusChristus avatar
Kirjoittanut
4.0
En tiedä mikä asia sai koko sarjaan hurahtamaan, ärsytti koko aika ihan Zo:sta lähtien monikin asia ja 12 kirjan tarina ja miljoona taistelua ja sotkua ja kuolemaa oli survottu niin pieneen aikaan. Olisi ollut mm parin kolmen vuoden sisään asiat, eikä joka viikko ja kuukausi uusia taisteluita, eihän siinä kerkeä pahiskaan levätä! Kyllä teinit nopeasti saavat uusia kumppaneita, mutta jos kuolee raa'alla tavalla ja sitten olet toisen pojan kainalossa ja olet niin rakastunut. Nuo ... (lisää)
Luinwen avatar
Kirjoittanut
2.0

Pelastettu tarjoaa sitä samaa kuin kirjasarjan aiemmatkin osat: vampyyreja, ihmissuhteita ja maailman pelastamista pimeyden voimilta. Ei mitään uutta siis.

Lue koko arvostelu täältä: https://haaveenakirjailijanura.blogspot.fi/2018/01/kirja-arvostelu-p-c-cast-kristin-cast.html

lolde avatar
Kirjoittanut
3.5

Kirja vaikutti aluksi todella tylsältä ja ajattelinkin viimeisen osan olevan täysi floppi ja sarjan vaan huononevan loppua kohti, mutta sitten kaikki muuttui. Pian tapahtumat olivat jo niin jännittäviä ja käsinkosketeltavia, etten olisi millään malttanut laskea kirjaa kädestäni.

Janski_hah avatar
Kirjoittanut
4.0
Tämä sarja on ollut aivan ihana. Hiukan haikea olo kun se loppuu. Kirjan alku oli tässä osassa hieman tylsä mielestäni, mutta mielenkiinto kuitenkin pysyi. Loppua kohti, kuten näissä kirjoissa aiemminkin, alkoi varsinainen tapahtuminen. Loppu oli haikean surullinen. Kokonaisuutena samankaltainen kuin aiemmat. Mutta aivan varmasti lukemisen arvoinen.
Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
4.0
Ihan hyvä kirja tämä oli. Alku oli kyllä kamalan pitkäveteinen ja loppu taas eteni vähän turhankin nopeasti. Ei ehkä ihan niin tasokas päätösosa sarjalle kuin mitä odotin, mutta hyvä päätös kuitenkin. Pakko lukea, jos on lukenut aiemmatkin osat :)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.5
Tähän teokseen oli pakko tarrata heti kun se tipahti postiluukusta. Nyt se on sitten ohi. Yön talon tarina päättyy ja vähän on ehkä haikea olo kun tätä tarinaa on tullut seurattua sen ensimmäisestä kirjasta asti hyvin aktiivisesti. Kaikki 12 kirjaa löytyy omasta hyllystä. Tarina on herättänyt kyllä monia tunteita aina ihastuksesta vihastukseen ja sillä on oma paikkansa minun fanilistallani. Tässä on vuosien aikana tykästynyt moniin mahtaviin hahmoihin ja ... (lisää)
Paikalla 41 vierailijaa
Uusin jäsen: Patrik Beshar
Jäseniä yhteensä: 9734