Kevätuhrit (Kevätuhrit, #1)
Keskiarvo 3.76
3.76 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (37)
Kirjahyllytilastot

Kevätuhrit

K. K. Alongi
Julkaistu: maaliskuu 9, 2016 (Otava)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Sidottu.

Topelius-palkintoehdokas 2016.

Lost-henkinen mysteeritrilleri vie mukanaan ensi riveiltä.

Maailma muuttuu silmänräpäyksessä keskellä toukokuista aamupäivää. Uuden kotimaisen trillerisarjan avaus, piinaavan koukuttavaa jännitystä Lostin hengessä.

15-vuotias Jade herää metrossa Sörnäisissä ympärillään pelkkää pimeyttä. Pian paljastuu karmea totuus: kaikki muut ovat kuolleet. Jadesta tietämättä neljä muuta nuorta kohtaa saman kauheuden eri puolilla kaupunkia. Sattuma heittää heidät yhteen, ja yhdessä he aloittavat matkan kohti tuntematonta maailmassa, jossa mikään ei ole niin kuin ennen.

muokattu 15.12.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kukaan ei kaipaa sinuaKolmastoista vieras (David & Larissa, #2)Ansassa (Kevätuhrit, #2)The Ghost Network: Järjestelmävirhe (The Ghost Network, #3)Marsin mies Amerikassa (Seikkailusarja, #13)

Kirja-arvioita (3)

Marski avatar
Kirjoittanut
4.0

Tää oli ihan hyvä, keskitason paremmalla puolella. 

Henkilöt olivat kiinnostavia ja kohtuu hyvin rakennettuja, tosin Jade ja Sausette olivat niin ärsyttäviä, että en taida edes sanoa. Onneksi seuraavat henkilöt eivät olleet niin ärsyttäviä. 

Hyvä myös, että kaikki kuolleet on huomioitu. Toivottavasti tulevissa osissa avataan vähän tapahtumia ja annetaan vastaukset tässä kirjassa esitettyihin kysymyksiin.

lolde avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Poison Girl avatar
Kirjoittanut
4.5

Tosi hyvä kirja! Erityisesti hahmot ovat hyvin kirjoitettuja. He eivät ole kliseisiä, vaan erittäin todentuntuisia suomalaisnuoria, joihin voisin helposti kuvitella törmääväni oikeassa elämässä. Hahmot eivät tuntuneet lainkaan pinnallisilta, koska heidän tuntemuksia ja persoonia kuvattiin todella hyvin, mikä myös auttoi lukijaa ymmärtämään hahmoja.

Itse ainakin huomasin muutaman kerran ... (lisää)

Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724