Hehkuva ruumis (Mystic City, #3)
Keskiarvo 3.42
3.42 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (46)
Kirjahyllytilastot

Hehkuva ruumis

Theo Lawrence
Julkaistu: kesäkuu 16, 2016 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: Body Electric
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, fantasiaurbaani fantasia, romantiikka, nuoret
Avainsanat: tieteisfantasia
Osallistu keskusteluun (viestejä 5 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Kirsi Holmstén. Sidottu, kansipaperi.

Sarja päättyy – miten käy Manhattanin asukkaiden ja Arian ja Hunterin rakkauden?

Aria Rose on saanut suunnattomat mystiset voimat nielaistuaan mystikkoystävänsä Davidan sydämen, mutta samalla voima syö hänen ruumistaan ja häntä odottaa lopulta kuolema. Ylhästössä on valta vaihtunut ja sitä johtaa Arian veli Kyle mahtavan sotajoukkonsa avulla. Kylen pyrkimyksenä on lyödä lopullisesti mystikot ja muu Alhaston väki, ja näyttää siltä että hän onnistuukin, sillä hän on onnistunut jäljittämään viimeisen seitsemästä Sisaresta ja käyttää hyväkseen tämän voimaa.

Aria valmistautuu viimeiseen ponnistukseen ystäviensä kanssa puolustaakseen omiaan. Mutta miten Arian käy? Kestääkö ikuiseksi uskottu rakkaus Hunteriin kuoleman yli?

Mielikuvituksellinen ja rankka tarina päättyy, eikä viimeinen osa petä lukijaa: odottamattomia ja tajunnan räjäyttäviä käänteitä riittää viimeisille sivuille saakka.

muokattu 05.06.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

LumotarNokkosvallankumousSalatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Ami - Tähtien lapsiFullmetal Alchemist

Kirja-arvioita (5)

Book_lover avatar
Kirjoittanut
4.0

Aivan mahtava kirja! Se jopa ylitti sarjan ensimmäisen kirjan. Davidan kokemukset asioista myös toivat tarinaan hyvää perspektiiviä. Loppu oli todella hyvä, mutta jäin kaipaamaan lisää.

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.0

Harmittavasti tämä taistelun viimeinen osa jäi trilogian aiempien kirjojen varjoon ollen jotenkin merkityksettömän oloinen. Kirja lähti tilanteesta, josta ei päästy pois kuin huonojen valintojen seurauksena, joten kirjan loppu oli hieman ikävä. Jostain syystä pidin kirjasta kuitenkin, olihan se mukava tietää miten tarina päättyy.

Janski_hah avatar
Kirjoittanut
5.0
Ihana kirjasarja! Mutta täytyy myöntää, että kaksi ensimmäistä oli paljon parempia... aika paljon vanhojen osien kertausta :( mutta silti lukemisen arvoinen kirja :)
Mystinen tyttö avatar
Kirjoittanut
3.5
Mystic city - sarjan päätös osa Hehkuva ruumis oli hyvä lukukokemus. Se täydensi jo ennalta tuttua tarinaa ja toi esille uusia puolia hahmoista. Lawrence on kehittynyt paljon kirjailijana ja hänen kirjoitustyylinsä on mukaansa tempaavampaa ja sujuvampaa. Lukemisessa menoa haittasi jokseenkin ennalta-arvattavuus ja pitkä aika edellisten kirjojen lukemisen välillä. Pääsin kuitenkin suhteellisen helposti mukaan taas juoneen, vaikka toivonkin, että olisin ehtinyt lukea aikaisemmat ... (lisää)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.5
Hitaasta käynnistymisestä huolimatta ja muistelusta, että mitähän aiemmissa nyt oikein tapahtuikaan, huomasin taas pian ahmivani sivuja ihan urakalla. Tää tarina on ollut jotenkin alusta asti vähän erilainen vaikka on onhan tässäkin aika paljon samanlaisia yhtäläisyyksiä moniin perustarinoihin; tuhoutunut maailma ja kielletty romanssi. Jotenkin tykkään tämän tarinan miljööstä ja sen kaikista henkilöhahmoista, juonen raakuudesta toisinaan. Oli myös kiva vähän sukeltaa ... (lisää)
Paikalla 35 vierailijaa
Uusin jäsen: Алёна Волкова
Jäseniä yhteensä: 9721