Hehkuva ruumis

Theo Lawrence
scifi > dystopia, fantasia > urbaani fantasia, romantiikka, nuoret
Hehkuva ruumis (Mystic City #3) - Theo Lawrence6.80

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Kirsi Holmstén. Sidottu, kansipaperi.

Sarja päättyy – miten käy Manhattanin asukkaiden ja Arian ja Hunterin rakkauden?

Aria Rose on saanut suunnattomat mystiset voimat nielaistuaan mystikkoystävänsä Davidan sydämen, mutta samalla voima syö hänen ruumistaan ja häntä odottaa lopulta kuolema. Ylhästössä on valta vaihtunut ja sitä johtaa Arian veli Kyle mahtavan sotajoukkonsa avulla. Kylen pyrkimyksenä on lyödä lopullisesti mystikot ja muu Alhaston väki, ja näyttää siltä että hän onnistuukin, sillä hän on onnistunut jäljittämään viimeisen seitsemästä Sisaresta ja käyttää hyväkseen tämän voimaa.

Aria valmistautuu viimeiseen ponnistukseen ystäviensä kanssa puolustaakseen omiaan. Mutta miten Arian käy? Kestääkö ikuiseksi uskottu rakkaus Hunteriin kuoleman yli?

Mielikuvituksellinen ja rankka tarina päättyy, eikä viimeinen osa petä lukijaa: odottamattomia ja tajunnan räjäyttäviä käänteitä riittää viimeisille sivuille saakka.

Keskustelua: Theo Lawrence :: viestejä 5 kpl
Arvosana kirjalle


Julkaistu: kesäkuu 16, 2016
Kustantaja: Karisto
Tyylit: scifidystopia, fantasiaurbaani fantasia, romantiikka, nuoret
Avainsanat: tieteisfantasia
Alkuperäinen nimi: Body Electric
Arvosanalla: 6.80/10
Arvosanoja: 47
Muokattu: kesäkuu 05, 2017

Mystic City -kirjasarja

Salatun voiman kaupunki (Mystic City #1)7.64
Pimeä sydän (Mystic City #2)7.40
Hehkuva ruumis (Mystic City #3)6.80

Kirja-arvioita

8/10 |
marraskuu 13, 2020
Aivan mahtava kirja! Se jopa ylitti sarjan ensimmäisen kirjan. Davidan kokemukset asioista myös toivat tarinaan hyvää perspektiiviä. Loppu oli todella hyvä, mutta jäin kaipaamaan lisää.
6/10 |
syyskuu 04, 2019
Harmittavasti tämä taistelun viimeinen osa jäi trilogian aiempien kirjojen varjoon ollen jotenkin merkityksettömän oloinen. Kirja lähti tilanteesta, josta ei päästy pois kuin huonojen valintojen seurauksena, joten kirjan loppu oli hieman ...
10/10 |
elokuu 15, 2016
Ihana kirjasarja! Mutta täytyy myöntää, että kaksi ensimmäistä oli paljon parempia... aika paljon vanhojen osien kertausta :( mutta silti lukemisen arvoinen kirja :)
7/10 |
elokuu 09, 2016
Mystic city - sarjan päätös osa Hehkuva ruumis oli hyvä lukukokemus. Se täydensi jo ennalta tuttua tarinaa ja toi esille uusia puolia hahmoista. Lawrence on kehittynyt paljon kirjailijana ja hänen kirjoitustyylinsä on mukaansa tempaavampaa ja ...
7/10 |
heinäkuu 30, 2016
Hitaasta käynnistymisestä huolimatta ja muistelusta, että mitähän aiemmissa nyt oikein tapahtuikaan, huomasin taas pian ahmivani sivuja ihan urakalla. Tää tarina on ollut jotenkin alusta asti vähän erilainen vaikka on onhan tässäkin aika ...