Benjamin Hawk: Merirosvon oppipoika (Benjamin Hawk, #1)
Keskiarvo 4.67
4.67 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Benjamin Hawk: Merirosvon oppipoika

Juha-Pekka Koskinen
Julkaistu: maaliskuu 16, 2016 (Karisto)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen, meriseikkailu

Kansi: Pete Revonkorpi. Sidottu.

Äärimmäisen vetävä ja poikamaiseen makuun varmuudella osuva merirosvoseikkailu rymistelee maailman merillä Pirates of the Caribbean -hengessä!

On vuosi 1692 ja Benjamin Hawk tuntee pitkästyvänsä kuoliaaksi ankaran setänsä suutarinverstaassa. Isoisän salaperäiset tarinat maailman meriltä alkavat kiehtoa Benjaminia enemmän kuin pikilangan ompelu kuluneisiin kenkiin. Portsmouthista purjehtii laiva jos toinenkin kohti seikkailuja, joissa Benjamin haluaa olla mukana. Vaikka äiti varoittaa Benjaminia, että meri vie vielä pojan kuten vei tämän isän, Benjamin karkaa merille isoisän avulla. Tuttu Willy opettaa ystävänsä laivan – joskus karskeillekin – tavoille. Matkalla Benjaminille selviää, etteivät isoisä sen paremmin kuin isäkään olleet aikoinaan ihan tavallisia kauppamiehiä.

Vapaat tuulet vievät Benjaminin hurjaan seikkailuun Port Royalin vesille, jossa jokainen etsii onneaan keinoja kaihtamatta. Uusien ystäviensä avulla Benjamin ei aio jää toiseksi. Jos tahtoo rikastua, pitää katsoa ahterin sijaan kokkaa kohti!

muokattu 19.09.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Benjamin Hawk: Myrsky nousee (Benjamin Hawk, #2)Benjamin Hawk ja kultainen sapeli (Benjamin Hawk, #5)Prinssi Faisalin sormusBenjamin Hawk ja merten aave (Benjamin Hawk, #3)Benjamin Hawk ja timanttitasangon arvoitus (Benjamin Hawk, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 33 vierailijaa
Rinja
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552