Rautakääpiön kosto (Kumppanusten kirja, #3)
Keskiarvo 3.63
3.63 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (15)
Kirjahyllytilastot

Rautakääpiön kosto

R. A. Salvatore
Julkaistu: elokuu 5, 2016 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Vengeance of the Iron Dwarf
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dungeons & dragons, forgotten realms
Osallistu keskusteluun (viestejä 22 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Tyler Jacobson. Sidottu.

TAISTELUUN KADONNEET

Maailma on hukkunut pimeyteen ja sodan melskeeseen, ja veri valuu virtoina läpi pohjoisen. Örkkien joukot marssivat, piiritetyt kaupungit kukistuvat. Vanhat ystävyydet joutuvat koetukselle, ja uusia liittolaisuuksia solmitaan.

Toisensa uudelleen löytäneet Salin kumppanukset ovat ajautuneet taas erilleen. Regis ja Wulfgar taivaltavat Uumenenalan kavalissa syvyyksissä sillä aikaa kun Drizzt, Catti-Brie ja Bruenor yrittävät selvitellä kääpiövaltakuntien aikeita.

Örkkisotaherra Hartusk ryhtyy hurjaan hyökkäykseen, ja sen petolliset drow­liittolaiset puolestaan haluavat nyt vain Drizztin – viis siitä, miten paljon ihmisten, kääpiöiden, haltioiden tai örkkien henkiä se vaatii.

Rautakääpiön kosto on Kumppanusten kirja ­-sarjan päätösosa.

muokattu 28.11.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kumppanukset (Maailmanjako, #1)Vastustaja (Maailmanjako, #3)Metsästäjän yö (Kumppanusten kirja, #1)Vartija (Maailmanjako, #5)Kuninkaan nousu (Kumppanusten kirja, #2)

Kirja-arvioita (1)

Nella avatar
Kirjoittanut
4.5

Rautakääpiön kosto on mielestäni paras tämän sarjan osa. Siinä on reilusti jännitystä, taistelua ja seikkailua, mutta samalla tarinassa keskitytään suurempiinkin kuvioihin. 

Sarjan edellisessä osassa, Kuninkaan nousussa, oli paljon tekstiä ns. 'vihollisen' elämästä. Itse en aina jaksanut sitä lukea niin innolla, joten pidin siitä ettei tässä osassa ollut niitä tapahtumia yhtä paljon. Tarina keskittyy enemmänkin Salin kumppanusten ... (lisää)

Paikalla 72 vierailijaa
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858