Auringonnousu (Soturikissat: Kolmikon mahti, #6)
Keskiarvo 4.27
4.27 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (31)
Kirjahyllytilastot

Auringonnousu

Erin Hunter
Julkaistu: lokakuu 12, 2016 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Sunrise
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Myrskyklaanissa on tapahtunut salaperäinen murha, joka repii klaanitoveruksia erilleen. Samaan aikaan Närhisulalla, Paatsamalehdellä ja Leijonaroihulla on ratkaistavanaan toinenkin arvoitus: keitä ovat heidän todelliset vanhempansa? Nuoret soturit eivät olekaan enää varmoja siitä, ovatko he ennustuksessa tarkoitettu kolmikko.

Sisarukset haluavat salata asian mutta tarttuvat toimeen kukin tavallaan: Leijona-roihu käyttää soturintaitojaan etsiessään erakkokissa Solia, Närhisulka ryhtyy nuuskimaan totuutta selville mutta joutuu rämpimään halki valheiden hetteikön, ja Paatsamalehti puolestaan järkyttyy klaaninsa piittaamattomuudesta niin, että ajautuu suutuspäissään kohtalokkaisiin tekoihin.

Lehtikadon raaimpina päivinä klaanitoverit kääntyvät toisiaan vastaan, tuttujen naamojen takana piileekin petollisuus, ja yksi sotureista näyttää joutuvan ikiajoiksi kadoksiin.

Kolmikon mahti on kolmas Soturikissat-sarja. Auringonnousu on sarjan kuudes, viimeinen osa.

muokattu 12.10.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Taivasklaanin kohtalo (Soturikissat-erikoisseikkailut, #2)Etäiset kaiut (Soturikissat: Tähtien enne, #2)Pimeyden hetki (Soturikissat, #6)Iltahämärä (Soturikissat: Uusi profetia, #5)Jaettu metsä (Soturikissat: Klaanien synty, #5)

Kirja-arvioita (2)

lolde avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Yllatuus avatar
Kirjoittanut
5.0
Paras! Ylivoimaisesti paras soturikissat kirja tähen mennessä! Juoni oli loistava ja täysin ennalta arvaamaton ja mukaansa tempaava. Juonessa oli paljon täysin yllättäviä ja mielenkiintoisia käänteitä. En malttaisi millään odottaa kevääseen että saan uuden soturikissat kirjan käsiini.
Paikalla 58 vierailijaa
Uusin jäsen: Eru
Jäseniä yhteensä: 9641