Saga: Toinen kirja (Saga, #2)
Keskiarvo 3.91
3.91 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (46)
Kirjahyllytilastot

Saga: Toinen kirja

Brian K. Vaughan, Fiona Staples
Julkaistu: elokuu 2015 (Like)
Alkuperäinen nimi: Saga: Volume Two
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 8 kpl)

Kokoelman alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Antti Koivumäki. Sidottu.

Hugo-palkintoehdokas 2014.

2000-luvun kovin sarjakuvahitti saa jatkoa

Toisiinsa rakastuneiden vihollissotureiden pakomatka jatkuu halki äärettömän avaruuden. Yhdessä pienen vauvansa ja yllätysvieraiksi saapuneiden appivanhempien kanssa Alana ja Marko väistelevät kuolettavia tappajia, vähäpukeisia jättiläisiä sekä muita mielikuvituksellisia vaaroja.

Brian K. Vaughan (s. 1976) on palkittu amerikkalainen kirjailija ja käsikirjoittaja, joka tunnetaan kautta maailman TV-sarjoista Lost ja Under the Dome. Hänen sarjakuvatöihinsä lukeutuvat Ex Machina, Y the Last Man ja Saga.

Fiona Staples on piirtänyt sarjakuvia vuodesta 2005 alkaen. Hänen digitaalista sivellinjälkeään on nähty muun muassa sarjoissa Authority sekä Jonah Hex. Fiona on palkittu töistään muun muassa Joe Shuster ja Harvey -palkinnoilla.

muokattu 24.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Saga: Kolmas kirja (Saga, #3)Saga (Saga, #1)Saga: Seitsemäs kirja (Saga, #7)Saga: Neljäs kirja (Saga, #4)Saga: Viides kirja (Saga, #5)

Kirja-arvioita (1)

Emelie avatar
Kirjoittanut
5.0

Sarjan toinen osa oli paljon vauhdikkaampi kuin edeltäjänsä, sillä nyt hahmojen esittelyihin ei mennyt aikaa. Tarina eteni paikoitellen aika vauhdikkaastikin, joskus ehkä jopa liian; minä olisin halunnut jäädä fiilistelemään joitain kohtia pidemmäksikin aikaa. Piirrosjälki oli edelleen moitteetonta, pidin tässä osassa erityisesti hahmojen ilmeistä. Tarinallisesti tässä oli muutamia tosi hienoja twistejä, jotka todella yllättivät. Ja huumori tulee näissä minulle aina ... (lisää)

Paikalla 1 jäsen ja 72 vierailijaa
Pirkko Ylilehto
Uusin jäsen: Pirkko Ylilehto
Jäseniä yhteensä: 9737