Saga: Kolmas kirja (Saga, #3)
Keskiarvo 3.96
3.96 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (42)
Kirjahyllytilastot

Saga: Kolmas kirja

Brian K. Vaughan, Fiona Staples
Julkaistu: tammikuu 2016 (Like)
Alkuperäinen nimi: Saga: Volume Three
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 8 kpl)

Kokoelman alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Antti Koivumäki. Sidottu.

Hugo-palkintoehdokas 2015.

Sankaripariskunnan pakomatka päättyy! Kuka jää henkiin?

Tähtienvälisen sodan eri osapuolia edustavat rakastavaiset Alana ja Marko ovat löytäneet turvapaikan Quietus-planeetalta. Pariskuntaa jahtaavat palkkionmetsästäjät lähestyvät kuitenkin uhkaavasti, ja lopullinen välienselvittely koittaa viimein. Luvassa on piinaavaa jännitystä ja hillitöntä huumoria. Vaughanin kehutussa ja koukuttavassa tarinassa poliittiset, moraaliset ja romanttiset juoniainekset nivoutuvat saumattomasti yhteen.

Saga on sarjakuvamaailman uusi arvostelu- ja myyntimenestys. Vuonna 2013 sarja voitti tieteiskirjallisuuspalkinto Hugon ja se keräsi vuosina 2013–2015 yhteensä kahdeksan Eisner-palkintoa.

Brian K. Vaughan (s. 1976) on palkittu amerikkalainen kirjailija ja käsikirjoittaja, joka tunnetaan kautta maailman TV-sarjoista Lost sekä Under the Dome. Hänen sarjakuvatöihinsä lukeutuvat Ex Machina, Y the Last Man ja Saga.

Fiona Staples on piirtänyt sarjakuvia vuodesta 2005 alkaen. Hänen digitaalista sivellinjälkeään on nähty muun muassa sarjoissa Authority sekä Jonah Hex. Fiona on palkittu töistään mm. Joe Shuster ja Harvey -palkinnoilla.

muokattu 24.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Saga: Kuudes kirja (Saga, #6)Saga: Neljäs kirja (Saga, #4)Saga: Toinen kirja (Saga, #2)Saga: Viides kirja (Saga, #5)Saga: Seitsemäs kirja (Saga, #7)

Kirja-arvioita (1)

Emelie avatar
Kirjoittanut
5.0

Sagan kolmas osa kärsii hiukan siitä, että mitä enemmän hahmoja tulee mukaan, sitä vähemmän niiden jokaisen tekemisiä seurataan. Mutta edelleen vaikuttava ja koukuttava tarina. Tämänkin ahmaisi nopeasti, ja miellyttävästi tässä oli vähemmän gliffhanger loppu kuin edellisissä osissa. Tarina oli synkempi joiltain osin ja huumorin määrä oli selvästi pienempi, joka oli kuitenkin Ihan mukavaa vaihtelua.

Paikalla 33 vierailijaa
Uusin jäsen: Sander Jyrisaly
Jäseniä yhteensä: 9863