Oikeuden voitto (Elementia kronikat, #1)
Keskiarvo 3.56
3.56 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (8)
Kirjahyllytilastot

Oikeuden voitto

Sean Fay Wolfe
Julkaistu: lokakuu 2015 (Readme.fi)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: seikkailu
Avainsanat: videopeli

Minecraft on valloittanut maailman ja on nuorison ykköspelisuosikki verkossa. Nyt alkaa upea kolmiosainen seikkailu Minecraftin maailmassa - helppo valinta lahjaksi koululaisille - tämän he haluavat! Englanninkielinen alkuperäisteos julkaistaan kesällä suuren ennakkokohun voimalla!

Uusia pelaajia liittyy Minecraft-peliin päivittäin. Mutta pimeän voimat ovat valloillaan Elementia-palvelimella, ja kun Stan, Kat ja Charlie saapuvat maisemiin, he huomaavat nopeasti olevansa vaarassa. Kuningas on säätänyt lain, jonka mukaan kaikki alemman tason pelaajat karkotetaan palvelimelta seuraavana kuulutuspäivänä. Jokainen, joka yrittää auttaa uusia pelaajia, vaiennetaan. Lain voimaantulopäivä lähestyy, ja pelin luonnonvoimien armoilla olevat Stan, Kat ja Charlie ryhtyvät yhdessä selvittämään Elementian mysteerejä ja johtamaan taistelua oikeudenmukaisuuden puolesta.

muokattu 09.12.2015

Uusimmat keskustelut

Oikeuden voitto (Elementia kronikat, #1)Kirja: Oikeuden voitto (Elementia kronikat, #1)
Kirja Minecraftista
ButterSoldier Yt 1 vuosi sitten
Aloita uusi keskustelu tästä kirjasta | Näytä kaikki keskustelut

Muita kirjoja joista saatat pitää

Gregor ja Turman ennustus (Alismaan tarinat, #2)Salamurhaajan oppipoika (W.A.R.P., #1)Painajaisakatemia 3: Hornan hirviöt (Painajaisakatemia, #3)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Pedon varjo (Kanen aikakirjat, #3)

Kirja-arvioita (1)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
0.5

Sean Fay Wolfen "Elementia kronikat. Kirja 1, Oikeuden voitto" (Readme.fi, 2015) aloittaa uuden kirjasarjan, joka sijoittuu huippusuositun Minecraft-tietokonepelin kuutioista koostuvaan maailmaan.

Stan2012 -niminen hahmo kirjautuu sisälle Minecraft-peliin, sillä hän on kuullut että kyseessä "on hauska peli ja että tämä palvelin on hyvä paikka opetella pelaamaan (s. 18)." Sääli vaan, että Elementia-palvelinta hallitseva kuningas Kev on ... (lisää)

Paikalla 72 vierailijaa
Uusin jäsen: Aava Shokhimardonov
Jäseniä yhteensä: 9736