Oikeuden voitto (Elementia kronikat #1) - Sean Fay Wolfe7.12

Minecraft on valloittanut maailman ja on nuorison ykköspelisuosikki verkossa. Nyt alkaa upea kolmiosainen seikkailu Minecraftin maailmassa - helppo valinta lahjaksi koululaisille - tämän he haluavat! Englanninkielinen alkuperäisteos julkaistaan kesällä suuren ennakkokohun voimalla!

Uusia pelaajia liittyy Minecraft-peliin päivittäin. Mutta pimeän voimat ovat valloillaan Elementia-palvelimella, ja kun Stan, Kat ja Charlie saapuvat maisemiin, he huomaavat nopeasti olevansa vaarassa. Kuningas on säätänyt lain, jonka mukaan kaikki alemman tason pelaajat karkotetaan palvelimelta seuraavana kuulutuspäivänä. Jokainen, joka yrittää auttaa uusia pelaajia, vaiennetaan. Lain voimaantulopäivä lähestyy, ja pelin luonnonvoimien armoilla olevat Stan, Kat ja Charlie ryhtyvät yhdessä selvittämään Elementian mysteerejä ja johtamaan taistelua oikeudenmukaisuuden puolesta.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: lokakuu 2015
Kustantaja: Readme.fi
Tyylit: seikkailu
Avainsanat: videopeli
Arvosanalla: 7.12/10
Arvosanoja: 8
Muokattu: joulukuu 09, 2015

Elementia kronikat -kirjasarja

Oikeuden voitto (Elementia kronikat #1)7.12
Uusi järjestys (Elementia kronikat #2)8.80
Toivo hämärtyy (Elementia kronikat #3)8.76
Herobrinen viesti (Elementia kronikat #3)9.00

Kirja-arvioita

1/10 |
helmikuu 16, 2016
Sean Fay Wolfen "Elementia kronikat. Kirja 1, Oikeuden voitto" (Readme.fi, 2015) aloittaa uuden kirjasarjan, joka sijoittuu huippusuositun Minecraft-tietokonepelin kuutioista koostuvaan maailmaan.Stan2012 -niminen hahmo kirjautuu sisälle ...