Poika nimeltä Joulu (Joulu, #1)
Keskiarvo 3.60
3.60 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Poika nimeltä Joulu

Matt Haig, Chris Mould
Julkaistu: lokakuu 12, 2016 (Aula & Co)
Alkuperäinen nimi: A Boy Called Christmas
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2015. Kuvittanut Chris Mould. Suomentanut Sarianna Silvonen. Sidottu.

Tämä tositarina Joulupukista todistaa, että kaikki – aivan kaikki – on mahdollista. Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka uskovat, että jotkin asiat ovat yksinkertaisesti mahdottomia, sinun on parasta laskea tämä kirja käsistäsi – se ei ole sinua varten. Se on nimittäin TÄYNNÄ mahdottomia asioita.

Poika nimeltä Joulu on seikkailu, joka kaikesta lumesta huolimatta ei jätä ketään kylmäksi. Se on kertomus isästä ja pojasta, lumesta, sieppauksesta, tontuista, hullusta porosta ja pojasta nimeltä Nikolas. Kirjan tapahtumat sijoittuvat kaukaisen Suomen synkkään ja lumenpeittämään korpeen, jossa erikoiset hahmot ja persoonat elävät erikoista elämäänsä. Pieni poika astuu suuriin saappaisiin ja päätyy sellaisen jouluseikkailun pyörteisiin, että poron sarvet vain tutisevat. Lämmin, koskettava, itkettävä ja naurattava ja viisas joulutarina sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

(muokattu 13.04.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lumottu lehmus (Tuomas Karhumieli ja Anni Unennäkijä - trilogia, #3)Kesän miekka (Magnus Chase, #1)Paimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)Gregor ja salaisuuksien merkit (Alismaan tarinat, #4)Athenen merkki (Olympoksen sankarit, #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 49 vierailijaa
Pisania, Kuurankukka
Uusin jäsen: Irma Niemiaho
Jäseniä yhteensä: 8737