Myrskyn soturit (Uhtred-sarja, #9)
Keskiarvo 4.17
4.17 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (15)
Kirjahyllytilastot

Myrskyn soturit

Bernard Cornwell
Julkaistu: lokakuu 21, 2016 (Bazar)
Alkuperäinen nimi: Warriors of the Storm
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Ulla Lempinen. Sidottu, kansipaperi.

UHTRED-SARJAN VOITTOKULKU JATKUU

KUNINGAS EDWARDIN sekä hänen sisarensa Æthelflædin johtamissa kuningaskunnissa vallitsee hauras rauha. Suuri soturi Uhtred puolestaan valvoo pohjoisen rauhaa Ceasterin linnoituskaupungista käsin.

Mutta kukaan heistä ei osaa varautua myrskyyn, joka lähestyy uhkaavasti. Pelottoman taistelijan ja armottoman johtajan, viikinkisoturi Ragnall Iversonin joukot ovat yhdistämässä voimiaan sekä irlantilaisten että northumbrialaisten kanssa. Yhdessä heidän voimansa olisi musertava. Mutta heillä on tiellään yksi ongelma, Uhtred, jonka tytär on naimisissa Ragnallin veljen kanssa.

Taistelussa perheen ja lojaalisuuden välillä, vannottujen valojen ja poliittisten vaatimusten puristuksessa ei ole olemassa helppoa ratkaisua. Ja pian taisteluiden kalske kaikuu läpi maan.

BBC on tuottanut kahteen ensimmäiseen Uhtred-kirjaan perustuvan tv-sarjan The Last Kingdom. Se sai maailmalla ensi-iltansa lokakuussa 2015.

muokattu 27.12.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)Viiden meren kansaPalava maa (Uhtred-sarja, #5)Tulisielu (Jääsielu, #2)Luiden kaiku (Matkantekijä, #7)
Paikalla 3 jäsentä ja 39 vierailijaa
Eija, Thialfi, Jussi
Uusin jäsen: Sirpa Latvalehto
Jäseniä yhteensä: 9454