Maestra

@ Lisa Hilton
Maestra (Maestra #1) - Lisa Hilton 6.00   2

Maestra: Trilleri. Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Kristiina Vaara. Nidottu.

NAINEN JOTA MIKÄÄN EI PYSÄYTÄ

Päivisin Judith Rashleigh raataa lontoolaisessa taidehuutokaupassa. Iltaisin hän hankkii lisätienestejä maksettuna seuralaisena pahamaineisessa samppanjabaarissa.

Kun Judith on vähällä paljastaa suuren taidehuijauksen ja saa potkut, hän tarttuu upporikkaan asiakkaan tarjoukseen ja lähtee Ranskan Rivieralle. Kohtalokkaan kuolemantapauksen seurauksena hänen on astuttava lain väärälle puolelle. Älykäs ja itsevarma Judith harhauttaa häikäilemättömästi taka-ajajia paetessaan halki Euroopan. Mutta vaarantavatko tunteet lopulta hänen tiensä menestykseen?

Maestrassa Kiltin tytön ovela Amy Dunne kohtaa Millennium-sarjan vaarallisen Lisbeth Salanderin. Veitsenterävä Maestra aloittaa trilleritrilogian, joka on seksikäs, sokeeraava ja houkuttelevan dekadentti.

"Trilogian avausosan suorasukaisesta seksistä huolimatta Maestra ei ole mikään 50 Shades of Grey. Kirjan koukut rakentuvat trillerimäisen vetävien käänteiden sekä lähes psykopaattisen mutta silti sympaattisen sankarittaren varaan. James Bond on saanut naispuolisen vastineensa, joka ei tarvitse keneltäkään lupaa tappaa." – Me Naiset

“Maestra on myyty 33 maahan ja tullaan näkemään myös Hollywood elokuvana. Kun luet, tiedät miksi...” – Sunday Times

”Täynnä skandaaleja, juonittelua ja mysteerejä, kirja josta kaikki puhuvat.” – HeatArvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu maaliskuu 2016 (Tammi)
Alkuperäinen nimi 'Maestra'
Tietoja muokattu elokuu 8, 2018

Maestra

Sarja sisältää 3 pääteosta ja yhteensä teoksia 3 kpl.

Maestra (Maestra #1) 6.00   2
Domina (Maestra #2) 8.12   16
Ultima (Maestra #3) 8.12   16

Kirja-arviot & arvosanat

Lerppu
Arvosanat 20
Kirja-arviot 17
Viestit 1
heinäkuu 23, 2018
6 / 10

Maestra on siinä mielessä kiero kirja, että se tekee monista vaikeasti käsiteltävistä asioista niin helpon kuuloisia toteuttaa. Romaani ikään kuin leikkii lukijan oikeudentajulla. Erikoinen, mutta toimiva yhdistelmä eri kirjallisuuden lajeja.