Mifongin kadottama (Mifonki-sarja, #5)
Keskiarvo 3.60
3.60 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (21)
Kirjahyllytilastot

Mifongin kadottama

J. S. Meresmaa
Julkaistu: lokakuu 17, 2016 (Myllylahti)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 4 kpl)

Sidottu, kansipaperi.

Mifonki-sarjan viides osa kertoo rajoista, jotka eivät olekaan niin lopullisia kuin miltä näyttävät – eivät edes elämän ja kuoleman välillä. Upeasta henkilögalleriasta ja taidokkaasti punotuista tarinoista tunnettu fantasiasarja on kerännyt uskollisen lukijakunnan.

Belonen entinen kuningatar Ardis Isvergal Duverney palaa takaisin kotikaupunkiinsa Merontesiin yhdessä rakastajansa Dante Rondestanin kanssa, mutta kohtaa suru-uutisia, jotka horjuttavat hänen määrätietoisuuttaan. Yhtäkkiä mikään ei ole niin kuin pitäisi. Kun menneisyydestä ilmestyy hahmo sekoittamaan suunnitelmia entisestään, Ardis saa käyttää kaiken tahdonvoimansa ja neuvokkuutensa haasteista selvitäkseen. Edes Danten siskon, Linnin, kyvyt eivät tunnu riittävän siihen, mitä Ardisilla on mielessään.

Samaan aikaan toisaalla Ardisin poika Ciaran etsii omaa paikkaansa lähtemällä Beloneen, jota hänen oikea isänsä hallitsi vuosikymmeniä. Hänen mukaansa liittyy uskollinen henkivartija Oslaf, arvaamaton Joentuoma sekä uutena tuttavuutena tyttö, josta Ciaran ei tiedä, onko tämä lintu vai kala.

Varmaa kuitenkin on, ettei merkityksellistä ole pelkästään määränpää, vaan myös matka.

Mifongin kadottama on tamperelaisen J. S. Meresmaan (s. 1983) luoman, uskollisia faneja saaneen Mifonki-sarjan viides osa. Siinä koetellaan niin ihmisten voimien rajoja kuin rajoja elämän ja kuoleman välillä. Kaikki rajat eivät kuitenkaan ole niin lopullisia kuin miltä ne näyttävät.

muokattu 17.10.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

AnachéMaresin voima (Punaisen luostarin kronikoita, #3)Varjosielu (Pohjoisen legendat, #2)Mifongin mahti (Mifonki-sarja, #3)Viisaan miehen pelko (Kuninkaansurmaajan kronikka, #2)

Kirja-arvioita (2)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.5
Tämä kirjasarja on aina ollut tavalla tai toisella lähellä sydäntä. Se lumosi heti ensimmäisestä kirjasta lähtien ja veti mukaan historialliseen ja taian täyteiseen maailmaansa. Lukijalle avautuu täysin uudenlainen maailman ennustuksineen ja seikkailuineen eikä tämäkään kylmäksi jättänyt. Mielenkiinto pysyy mielestäni aika hyvin yllä kun hahmojen tarinat on jaettu omiin osioihinsa ja vois pysyä perillä siitä, mitä milloinkin tapahtuu. Ehkei tässä kirjassa tullut ... (lisää)
Ruusy avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 1 jäsen ja 22 vierailijaa
FreakyMike
Uusin jäsen: Eemeli Niemenlehto
Jäseniä yhteensä: 9666