Uusi partio (Partio, #5)
Keskiarvo 3.79
3.79 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (21)
Kirjahyllytilastot

Uusi partio

Sergei Lukjanenko
Julkaistu: kesäkuu 15, 2016 (Into)
Alkuperäinen nimi: Novyi Dozor
Käännetty englanniksi: The New Watch
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia
Osallistu keskusteluun (viestejä 21 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Arto Konttinen. Sidottu, kansipaperi.

Moskovassa elää ihmisten joukossa Muihin kuuluvia – noitia, vampyyreja ja ihmissusia – joista osa on Valon, osa Pimeyden puolella. Tavallisten ihmisten maailman lisäksi he voivat siirtyä Hämärään, joka on ihmisille näkymätön tietoisuuden tila. Aikoinaan osapuolet sotivat toisiaan vastaan, ja kun maailma oli tuhon partaalla, solmittiin hauras aselepo. Alati heiluvaa tasapainoa valvovat Valon palvelijoiden Yöpartio ja Pimeyden Päiväpartio.

Gorodetski seuraa jälkiä Lontooseen, Taiwaniin ja ympäri Venäjää törmäten toinen toistaan järkyttävämpiin ennustuksiin. Vaarassa on koko Hämärän olemassaolo, ja vain Gorodetski voi estää sitä uhkaavan tuhon.

Sergei Lukjanenkon kuusiosainen kirjasarja on omaperäinen sekoitus vampyyritarinaa, fantasiaa ja kauhua. Se on Venäjällä kulttimaineessa – suositumpi kuin Taru sormusten herrasta ja Harry Potter. Uusi Partio on sarjan viides osa.

muokattu 17.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Syytetty (Kissojen kesken, #3)Pimeyden kuningatar (Varjometsästäjät, #3)Uusi alfa (Kissojen kesken, #6)Sammunut sydän (Musta mandala, #2)Piraijakuiskaaja (Faunoidit, #2)

Kirja-arvioita (1)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0
Uusi partio jatkaa mahtavasti Partio-sarjaa. Lukjanenko on luonut maailman, mistä on upea lukea, ja se pitää tiukasti otteessaan. Juoni on jälleen loistava ja toteutus juuri Lukjanenkon tyylistä neroutta. Hahmot ovat pysyneet koko kirjasarjan ajan aika lailla samantyylisinä, eikä heistä oikeastaan ole mitään sanottavaa. Luulin vielä viime kesänä, että sarja on vain viisiosainen, mutta onneksi sain tietää, että sarjaan on vielä yksi osa. Sitä odotan todella innolla ja toivon, että sarjan päätös on yhtä loistava kuin muutkin viisi osaa.
Paikalla 1 jäsen ja 64 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858