Keltahampaan salaisuus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #5)
Keskiarvo 4.22
4.22 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (23)
Kirjahyllytilastot

Keltahampaan salaisuus

Erin Hunter
Julkaistu: joulukuu 16, 2016 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Yellowfang's Secret
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Keltapentu on pieni varjoklaanilainen, joka odottaa innolla kasvamistaan isoksi, pelottomaksi soturiksi. Päästyään oppilaaksi, suoritettuaan koulutuksensa ja saatuaan viimein soturinimensä hän kuitenkin ihmeekseen tajuaa, ettei hänen käpäliään ole tarkoitettu taistelemiseen; hänen todellinen kohtalonsa on tulla parantajaksi.

Keltahammas aloittaa parantajakoulutuksensa vastahakoisesti. Pian häntä alkavat piinata uninäyt, joita hän ei täysin ymmärrä, sekä pahaenteinen aavistus tulevaisuudesta. Hän ei kuitenkaan vielä tiedä osakseen tulevasta hirvittävästä salaisuudesta, joka voisi tuhota soturikissaklaanit tyystin.

Ensimmäisessä Soturikissat-sarjassa seikkailee yksi rakastetuimmista klaanikissoista, Myrskyklaanin parantaja Keltahammas. Keltahampaan salaisuus on itsenäinen erikoisseikkailukirja, joka kertoo ajasta ennen hänen ryhtymistään parantajaksi ja liittymistään Myrskyklaaniin.

muokattu 16.12.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salaisuuksien metsä (Soturikissat, #3)Vatukkatähden myrsky (Soturikissat-erikoisseikkailut, #7)Unohdettu soturi (Soturikissat: Tähtien enne, #5)Iltahämärä (Soturikissat: Uusi profetia, #5)Pimeyden joki (Soturikissat: Kolmikon mahti, #2)

Kirja-arvioita (1)

Sopu avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 59 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Autio
Jäseniä yhteensä: 9551