Peto (Mustan tikarin veljeskunta #14) - J. R. Ward 7.46   56

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

Suositun Mustan tikarin veljeskunta -sarjan 14. osa!

Mustan tikarin veljeskunnassa mikään ei ole niin kuin ennen. Sota Varjoja vastaan onnistuttiin välttämään, mutta vampyyreja vainoavat lesserit ovat vahvempia kuin koskaan aiemmin. Kun veljeskuntalaiset valmistautuvat hyökkäämään lesserien kimppuun, yksi vampyyreistä käy omaa sisäistä kamppailuaan...

Rhagen, veljeskunnan sydämellisimmän jäsenen elämän piti olla täydellistä – tai ainakin täydellisen nautinnollista. Vakava loukkaantuminen taistelussa panee Rhagen arvioimaan arvojaan uusiksi, mikä vaikuttaa suuresti hänen ja hänen shellaninsa Maryn elämään. Mutta Maryllä on omat sotkut selvitettävänään. Solmujen aukeaminen joko lähentää rakastavaisia tai erottaa heidät ikiajoiksi...

J. R. Ward on yhdysvaltalainen menestyskirjailija, jonka miltei jokainen teos nousee bestseller-listojen kärkipaikoille. Ward tunnetaan Mustan tikarin veljeskunta -ja Langenneet enkelit -kirjasarjoistaan.

Keskustelu: J. R. Ward (57 viestiä)

Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni

Kirja julkaistu marraskuu 12, 2016 (Viisas elämä)
Alkuperäinen nimi The Beast
Tietoja muokattu marraskuu 14, 2016

Mustan tikarin veljeskunta

Sarjan suomentaminen jätettiin kesken.

Pääsarja Basam Shakti

Kirja-arviot 1
Viestit 2
huhtikuu 26, 2018
3 / 10

Kaikista vähiten tykkään näistä Marya ja Rhagea koskevista kirjoista!Ärsyttää,kun se "hollywood" soittaa sitä suutaan koko ajan!Mutta se ns.sivujuoni missä käsiteltiin Xorin ja Laylaa oli paras!Odotin todella paljon sitä uutta kirjaa,mutta saa nyt nähä tuleeko sitä suomeksi?Ihope so!!

Emelie
Arvosanat 729
Kirja-arviot 100
Viestit 2743
kesäkuu 12, 2017
4 / 10

Tämä tarina ei jaksanut kiinnostaa pääparista huolimatta. Kokonaisuutena melkoisen mitäänsanomaton, suorastaan tylsä. Sivuhahmot ja näiden juonirakenteet olivat kiinnostavampia juttuja tässä teoksessa. Olen jo pitkään kaivannut sitä, että päästäisiin takaisin pääjuonen reunaan kiinni ihan tosissaan, mutta se vaan hautaantuu yhä enemmän ja enemmän mitä pidemmälle sarjassa päästään.

Keskiyön kyyhkynen
Arvosanat 216
Kirja-arviot 71
Viestit 6
tammikuu 5, 2017
9 / 10

J.R.Ward kirjoitti jälleen sarjaansa upean kirjan. Rhage ja Mary ovat toinen lempipareistani tähän asti, joten oli ihanaa lukea kirja pitkästä aikaa heidän näkökulmasta. Rhage oli hurmaava itsensä ja nautin hänen seurastaan kovasti. Jokaisessa hyvässä kirjassa pitää olla ainakin yksi hyvän näköinen vampyyri vai mitä? ;)Juonessa oli hyvin tapahtumia ja veljeskunnasta ei voi olla pitämättä! Miinusta kirjaan toi epävakaa alku ja Bittyn ennalta arvattava tulevaisuus. Rakastuin heti mukaan otettuun uuteen Jo:hon ja odotan kovasti lukevani hänestä lisää! Peto tempaisi mukaansa ja jatko osaa odotan kuumeisesti.

Q_Black
Arvosanat 248
Kirja-arviot 239
Viestit 111
marraskuu 28, 2016
7 / 10

Pakko oli skipata muut luku-urakat ja tarttua tähän kirjaan kun se tulla tupsahti. Ward se vaan saa taiottua seikkailua toisensa perään, ja etenkin juonikuvioita toisensa perään. Rhage on ihan mielenkiintoinen ja hauska hahmo, mutta ehkä silti tässäkin kirjassa sivujuonet oli mielenkiintoisempia. Ehkä se kun on kerran jo lukenut jostakin parista niin mielenkiinto ehkä vähän laskee heitä kohtaan ja toivois jonkun kivan uuden parin muodostuksen. Lisäksi mua ei hirveästi nämä lapsikuviot kiinnostaneet. Ei siinä, aina kun luen näitä kirjoja niin tulee kivan kotoisa olo. Tässä nähtiinkin melkoista äksöniä. Rhage joutuu tiukkaan paikkaan heti alussa ja veljeskunta kasvattaa rivejään. Uutta mielenkiintoa toi myös uusi henkilö, joka astuu kuvioon ihan yllättävältä suunnalta ja nivoutuu pakkaan taas uuden juonen kautta. Ei voi mitään, kyllä tämä Laylan ja Xcorin tilanne häiritsee itseä eniten. Mietin miten heidän tarinansa voi saada mahdollisuuden kaikkien mutkien ja mäkien takia. Jään siis odottamaan seuraavaa kirjaa!

Jenna
Jenna