Avain maailmankaikkeuteen
Keskiarvo 2.50
2.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Avain maailmankaikkeuteen

Stephen Hawking, Lucy Hawking
Julkaistu: 2008 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: George's Secret Key to the Universe
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, lapset

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Jorma-Veikko Sappinen. Sidottu.

Tiede on kaikkea muuta kuin tylsää!

Georgen vanhemmat ovat aina yrittäneet elää mahdollisimman yksinkertaisesti ja luonnonmukaisesti, mutta samalla perhe on kääntänyt selkänsä elämää helpottaville keksinnöille. Siksi uudet naapurit tekevätkin poikaan suuren vaikutuksen: neuvokkaalla Annie-tytöllä ja hänen isällään Ericillä on kotonaan yksi maailman tehokkaimmista tietokoneista!

Hämmästyttävän Cosmo-tietokoneen opastuksella George pääsee tutustumaan aurinkokuntaan, Linnunradan tähtiin ja moniin muihin taivaankappaleisiin lähietäisyydeltä. Avaruudessa on kuitenkin myös suuria uhkia: Georgen opettaja on oudon utelias kuulemaan lisää pojan uusista naapureista – puhumattakaan mustasta aukosta, josta ei huhujen mukaan ole enää paluuta.

Avain maailmankaikkeuteen on Lucy Hawkingin yhdessä maailmankuulun tiedemies-isänsä kirjoittama vauhdikas ja jännittävä tieteisseikkailu. Samalla tutustutaan fysiikan tuoreimpiin tutkimuksiin ja opitaan, kuinka ainutlaatuinen paikka maapallo todella on.

muokattu 05.08.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Matka (Kepler62, #3)Låhtölaskenta (Kepler62, #2)Pioneerit (Kepler62, #4)Kaksi heimoa (Kepler62: Uusi maailma, #1)Kutsu (Kepler62, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 47 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Maria Tiktok
Jäseniä yhteensä: 9582