Kurkistus taikamaailmaan: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan kulisseissa

@ Ian Nathan
Kurkistus taikamaailmaan: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan kulisseissa - Ian Nathan 7.00   2

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Hanna Arvonen. Sidottu.

PALUU VELHOMAAILMAAN

Tämä kirja kertoo siitä kuinka ohjaaja David Yates, tuottaja David Heyman ja ei-taikien taitava tiimi taikoivat J. K. Rowlingin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat valkokankaalle.

Tapaat Lisko Scamanderin, taikazoologin, ja pääset tutkimusmatkalle monien ihmeiden kuten AYT:n, taikaministeriön amerikkalaisen vastineen, salakapakka Sokean Porsaan, velhomaailman luolan, Liskon laukun taikasalaisuuksien ja ihmeotusten kiehtovaan maailmaan.

Anna kirjan Kurkistus taikamaailmaan: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan kulisseissa johdattaa sinut elokuvan tekemisen matkassa 1920-luvun New Yorkiin. Tutustu elokuvan asuihin, taikasauvoihin ja erikoistehosteisiin. Saat tietää kenen taikasauva on tehty simpukankuoresta, kuka kuuluisa velho on Liskon ystävä, kuka on lukilitis ja mikä otuksista päätyy eläintarhaan!

Kirja on täynnä jännittäviä valokuvia ja paljastavia, kulissien takaisia yksityiskohtia J. K. Rowlingin, David Yatesin, lavastaja Stuart Craigin, Eddie Redmaynen ja muiden elokuvan tähtien esitteleminä. Kirja on erottamaton osa elokuvaa ja täydellinen johdatus Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan maailmaan.


Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu marraskuu 18, 2016 (HarperCollins Nordic)
Alkuperäinen nimi 'Inside the Magic: The Making of Fantastic Beasts and Where to Find Them'
Tietoja muokattu tammikuu 15, 2023

Kirja-arviot & arvosanat

PercyJacksonfani
PercyJacksonfani
Arvosanat 260
Kirja-arviot 25
Viestit 39
toukokuu 29, 2019
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle