Vihreä maailma
Keskiarvo 3.08
3.08 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (6)
Kirjahyllytilastot

Vihreä maailma

Lucilla Lin
Julkaistu: heinäkuu 5, 2017 (Kuoriaiskirjat)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiyhteiskunnallinen scifi
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Nidottu.

Kaikki nuo vihreät, kauniit maailmat, joissa ihmiset todella elivät harmoniassa luonnon kanssa. Vaati rohkeutta tuhota paratiisi.

Ihmiset ovat valloittaneet avaruuden ja eläneet tuhat vuotta rauhassa niin toistensa kuin luonnonkin kanssa Keskusmaailman ja Valvojien hallitsemina. Kerran sotaisa ihmiskunta tuntuu taantuneen lauhkeaksi ja kyvyttömäksi puolustamaan itseään edes luonnonvoimilta, kunnes nuori Valvoja tekee kammottavan löydön: maailmankaikkeudessa on yhä ihmisiä, jotka tappavat, syövät lihaa – ja ovat valmiita mullistamaan koko maailmanjärjestyksen. Ihmiskunnan on aika kasvaa aikuisiksi.

Vihreä maailma on Lucilla Linin esikoisromaani, vauhdikasta vallankumousscifiä ja viiltävä kuvaus siitä, miten ideologiat aina syövät lapsensa ja utopia muuttuu dystopian kautta anarkiaksi.

muokattu 06.07.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Äänellä jonka kuulet: Spekulatiivisia novelleja sukupuolen moninaisuudestaKuuntelen heinäsirkkoja: Merkintöjä demokratiastaAuringon ydinTuhannen viillon kuolema (Rikkaiden unelmat, #1)Betoniporsas

Kirja-arvioita (1)

lukuvalo avatar
Kirjoittanut
4.0

Lucilla Lin: Vihreä maailma oli kirja, joka herätti ajatuksia. Aluksi olin välillä jopa vähän "hukassa" kirjan kanssa, mutta se ei päästänyt otteestaan. Kirjan teemat eivät nimittäin olleet ihan helpoimmasta päästä. Kirjassa ihmiset ovat asuttaneet jo pitemmän aikaa avaruuttta ja eläneet nopeasti ajateltuna eräänlaisessa unelmassa. Ei ole sotia tai ylipäätään väkivaltaa. Väkivallattomuus ulottuu myös suhteeseen eläimiin, kukaan ei syö lihaa. Keskusmaailma toimittaa ... (lisää)

Paikalla 3 jäsentä ja 32 vierailijaa
Pisania, User Kakka, Joonas
Uusin jäsen: User Kakka
Jäseniä yhteensä: 9554