Punainen kuningatar (Ruusujen sota, #2)
Keskiarvo 5.00
5.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Punainen kuningatar

Philippa Gregory
Julkaistu: syyskuu 18, 2012 (Bazar)
Alkuperäinen nimi: The Red Queen
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, romantiikka
Avainsanat: tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Natasha Vilokkinen. Kannen suunnittelu: Lene Stangebye Geving. Sidottu, kansipaperi.

Hurmaava tarina historiallisten romaanien kuningattarelta jatkuu

Nuori Margaret Beaufort, Lancasterin suvun perijätär, naitetaan onnettomaan avioliittoon kaksi kertaa ikäisensä miehen kanssa. Hän saa pojan – ja jää pian leskeksi. Margaret ei kuitenkaan tyydy kohtaloonsa vaan kääntää koettelemukset voitokseen ja uskoo hurskautensa ja sukuperänsä ansiosta olevansa oikeutettu ohjaamaan historian kulkua.

Kunnianhimoinen ja määrätietoinen Margaret juonittelee maanpaossa elävälle pojalleen Henrylle avioliiton Yorkin Elisabetin tyttären kanssa. Se on vasta alkua tapahtumasarjassa, joka lopulta nostaa Henry Tudorin valtaan.

Philippa Gregoryn Punainen kuningatar on toinen osa 1400-luvun Englannista ja sen vahvoista naisista kertovassa Ruusujen sota -sarjassa. BBC on kuvannut romaanisarjan pohjalta myös suositun TV-sarjan Valkoinen kuningatar.

muokattu 25.08.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Luiden kaiku (Matkantekijä, #7)Valkoinen kuningatar (Ruusujen sota, #1)Sydänverelläni kirjoitettu (Matkantekijä, #8)Sininen herttuatar (Ruusujen sota, #3)Tyttö ja Jalopeura

Kirja-arvioita (1)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 1 jäsen ja 41 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Maria Tiktok
Jäseniä yhteensä: 9582