Ainoa (Valinta-sarja, #3)
Keskiarvo 3.78
3.78 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (105)
Kirjahyllytilastot

Ainoa

Kiera Cass
Julkaistu: tammikuu 23, 2017 (Pen & Paper)
Alkuperäinen nimi: The One
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, romantiikka, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 6 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Laura Haavisto. Nidottu.

35 tyttöä osallistui Valintaan, vain yksi voi voittaa.

On tullut aika kruunata voittaja.

Kun America kutsuttiin mukaan Valintaan, hän ei koskaan kuvitellut pääsevänsä lähelle kruunua – tai prinssi Maxonin sydäntä. Kilpailun lähestyessä loppuaan ja palatsin muurien ulkopuolelta tulevien uhkien käydessä yhä säälimättömämmiksi, America kuitenkin käsittää, miten paljon hänellä on hävittävänään – ja miten kovasti hänen on taisteltava haluamansa tulevaisuuden puolesta.

Huippusuositun Kiera Cassin ihastuttava ja romanttinen fantasia/dystopiasarja on myyty jo lähes 40 maahan, ja sarjan ensimmäinen ja toinen osa on otettu innokkaasti vastaan myös Suomessa. Warner Brothers on ostanut sarjan elokuva-oikeudet, ja näyttelijävalinnat ovat käynnissä!

muokattu 03.02.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Pimeä sydän (Mystic City, #2)Perijätär (Valinta-sarja, #4)Valinta (Valinta-sarja, #1)Eliitti (Valinta-sarja, #2)

Kirja-arvioita (6)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0

Ainoa on hyvä päätös varsinaiselle Valinta-sarjalle. Sillä mielestäni sarjan neljäs ja viides osat ovat enemminkin itsenäisiä jatko-osia, kuin täysiä jatko-osia. Mutta niin, asiahan ei nyt tähän liity. Mielestäni Valinta-sarja on hyvä ja koukuttava, siinä on mukavasti romantiikkaa ja jännitystä sekä hahmot ovat ihan kivoja. America ja Maxon ovat hyviä hahmoja, ja heillä on hieno kemia. Aspenista en pitänyt koko sarjan aikana, mutta onneksi hän ei päätynyt uudelleen ... (lisää)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Luinwen avatar
Kirjoittanut
2.0

Selkeästi edellistä osaa parempi ja kaiken kaikkiaan muutenkin mukiinmenevä päätös America Singerin tarinalle.

Lue koko arvostelu täältä: https://haaveenakirjailijanura.blogspot.fi/2017/08/kirja-arvostelu-kiera-cass-ainoa.html

Sekai-chan avatar
Kirjoittanut
3.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Anneliana avatar
Kirjoittanut
1.0

En yksinkertaisesti kyennyt lukemaan loppuun. En, vaikka kuinka yritin ja pakotin itseäni. Koko juoni on ihan pakosti venytetty kolmeen kirjaan, että saadaan koko kehoa puuduttava (eikä millään hyvällä tavalla) kirjasarja. Ensimmäinen kirja oli hyvä, mutta taso alkoi laskea ja laskea, kunnes päästään tähän: katastrofiin. KATASTROFI. Niin tylsä, että teki mieli hakata päätä seinään. Oikeasti. Ei, en vaan voinut lukea loppuun. En millään.

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
3.0

Ainoa oli sarjasta se kirja, jota eniten odotin. Aiemmat kirjat olivat saaneet minut mukaansa ja tunnelma oli korkealla, kun aloitin tämän kirjan. No täytyy sanoa että petyin hieman. Tapahtumia oli ja juoni kulki hyvin. Mielenkiintoista luettavaa ja palatsi oli juuri oike miljöö tälle tarinalle. Ongelma piili kuitenkin henkilöissä. America oli ihastuttava ja hyvä päähenkilönä. Mutta Maxon.... Hän vain oli liian kiltti ja tylsä minun makuuni! Aspen oli koko ajan se, joka ... (lisää)

Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724