Ansassa (Kevätuhrit, #2)
Keskiarvo 3.55
3.55 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (19)
Kirjahyllytilastot

Ansassa

K. K. Alongi
Julkaistu: maaliskuu 16, 2017 (Otava)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Sidottu.

Hyytävä kotimainen nuorten trillerisarja jatkuu!

Joukko eloonjääneitä on paennut syrjäiseen maataloon, jonne saapuu odottamaton vieras. Välähtelevätkö karismaattisen hymyn takana pedon hampaat? Hyytävä kotimainen nuorten trillerisarja.

Kuolemanaalto on vienyt aikuiset, ja joukko nuoria yrittää selviytyä maailmassa, jossa mikään ei ole niin kuin ennen. Kun heidän suojapaikkaansa ilmestyy vieras menneisyydestä, eivät kaikki ole innoissaan. Voiko tulijaan luottaa vai uhkaako heitä vaara, johon kukaan ei osaa varautua?

muokattu 13.10.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Ghost Network: Järjestelmävirhe (The Ghost Network, #3)Kukaan ei kaipaa sinuaMarsin mies Amerikassa (Seikkailusarja, #13)The Ghost Network: Käynnistä (The Ghost Network, #2)Kevätuhrit (Kevätuhrit, #1)

Kirja-arvioita (2)

Sofia Mod avatar
Kirjoittanut
3.0

Kirja oli huono verrattuna ensimmäiseen osaan, mutta silti ehdottomasti lukemisen arvoinen. Turhan paljon jankkaamista, eikä kirjassa ollut mitään kunnon huippukohtaa (paitsi ihan lopussa), joten välillä kirjaa oli puuduttava lukea koska juoni ei edennyt. Toisaalta kirjaa ei voinut laskea käsistään, joten kaipa kirjailija onnistui pitämään jännitystä yllä. Kirjan loppu herätti paljon kysymyksiä, ja lukija jää varmasti odottamaan innolla kolmannen osan lukemisen aloittamista.

lolde avatar
Kirjoittanut
5.0

Kevätuhrien toinen osa on juurikin samantasoista luettavaa kuin ensimmäinenkin osa. Kirjassa on hyvät ja osaksi ennalta-arvaamattomat juonenkäänteet, eikä kirjaa olisi malttanut laskea käsistään, vaan olisi tehnyt mieli kahmaista se kerralla loppuun.

Paikalla 2 jäsentä ja 71 vierailijaa
S.T.A.R., duiduli
Uusin jäsen: M
Jäseniä yhteensä: 9725