Viskin ruhtinaat
Keskiarvo 3.47
3.47 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (16)
Kirjahyllytilastot

Viskin ruhtinaat

J. R. Ward
Julkaistu: lokakuu 2016 (Aula & Co)
Alkuperäinen nimi: The Bourbon Kings
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: mainstream, romantiikka
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Timo Utterström. Sidottu.

Etelässä, auringonpaahtamassa Kentuckyssa pitää valtaa upporikas viskillä vaurastunut suku, jonka elämässä salaisuudet, petokset ja skandaalit ovat arkipäivää.

Sukupolvien ajan Bradfordin perhe on ollut maailman bourbonpääkaupungin itseoikeutettu viskin tislauksen kuningas. Heidän vaurautensa on tuonut tullessaan arvovaltaa ja etuoikeuksia, ja perheen tiluksilla Easterlyssä kohtaavat kaksi hyvin erilaista maailmaa. Yläkerrassa asuu ylimystö, joka katsoo vaurautensa olevan seurausta sukupolvia jatkuneesta hyvästä onnesta. Alakerrassa henkilökunta raataa yötä päivää pitääkseen yläkerran kulissit tahrattomina.

Kun Bradfordin suvun säälimättömän ja piinkovan patriarkan synkät salaisuudet alkavat paljastua perheelle yksi toisensa jälkeen, Easterly asukkaineen ajautuu muutoksen pyörteisiin, joista selviävät ehjin nahoin vain kaikkien ovelimmat.

J. R. Ward on yhdysvaltalainen kirjailija, jonka viihdyttävät teokset ovat täynnä erotiikkaa, monimutkaisia ihmissuhteita, kiinnostavia henkilöitä ja yllättäviä juonikuvioita. Suomessakin suuren suosion saavuttaneen Mustan tikarin veljeskunta -vampyyrisarjan kirjoittaja on tällä kertaa jättänyt taakseen yliluonnollisen ja tarjoaa lukijalle kutkuttelevan lukumatkan Kentuckyyn yläluokkaisen viskisuvun seksin, petosten ja skandaalien värittämään maailmaan.

”Dallas kohtaa Dowton Abbeyn… tämä on silkkaa draamaa, lumoava!” – Fresh Fiction

”Hengästyttävän viihdyttävä! J. R. Ward tuo tavaramerkkinsä, synkän ja seksikkään kerronnan soturivampyyrien maailmasta kentuckylaisen eliitin juhlasaleihin ja esittelee suvun, jonka jäsenten kynnet ovat aivan yhtä terävät ja seuraukset aivan yhtä kuolettavia.” – Lisa Gardner

”Draama ja Bradfordin suvun synkät salaisuudet ovat moottori tässä vastustamattomassa tarinassa yläluokan skandaalinkäryisestä elämästä. Lukukokemus on yhtä täyteläinen, pehmeä ja nautinnollinen kuin lasillinen kentuckylaista viskiä.” – Susan Elizabeth Phillips

muokattu 25.10.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Foucaultin heiluriAlamaisten elämää: Kootut satiirit 1967–1981HibernaattiSavupaholainen ym. kertomuksiaValkoisen miehen jalka

Kirja-arvioita (1)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0

Ensin olin ihan, että vau kun kirjailijalta tulee vähän uutta kirjaa ja erilaista tarinaa, ja ihan yllättäen törmäsin tähän suomennokseen. En tiennyt, että näitä edes suomennetaan. Aloitin tottakai ahmimaan kirjaa heti ja alkuun tuntui, että luoja tämä vaikuttaa tylsältä kaikkine hienouksineen ja viskeineen.

En olisi voinut olla vähempää väärässä. Tylsyys rapisi kuitenkin jo aivan alkupäässä kirjaa ... (lisää)

Paikalla 25 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384