Kohtalon tähdet (Tähdet-trilogia #1) - Nora Roberts8.06

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Paula Takio. Kansi: Laura Noponen. Sidottu, kansipaperi.

Viihteen ykkösnimen uusi trilogia alkaa!

Sasha Riggs on nuori, erakkouteen taipuva taiteilija, joka saa inspiraation maalauksiinsa unistaan ja painajaisistaan. Hän näkee toistuvasti unta viidestä hänelle tuntemattomasta ihmisestä ja maalaa heistä tauluja. Uniensa ohjaamana Sasha matkustaa lumoavan kauniille Korfun saarelle. Yllättäen hän löytää sieltä myös unissaan näkemänsä ihmiset, joista tulee osa hänen kohtaloaan. Erityisesti karismaattisen taikurin Bran Killianin ja Sashan polut tuntuvat seuraavan samoja tähtiä.

Kohtalon tähdet on naistenviihteen ykkösnimen Nora Robertsin uuden trilogian ensimmäinen kirja, jossa on kaikki tarvittavat ainekset: tähtiin kirjoitettu rakkaustarina ja ripaus taikaa.

Keskustelua: Nora Roberts :: viestejä 2 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: tammikuu 5, 2017
Kustantaja: Gummerus
Tyylit: fantasia, romantiikka
Alkuperäinen nimi: Stars of Fortune
Arvosanalla: 8.06/10
Arvosanoja: 20
Muokattu: tammikuu 21, 2017

Tähdet-trilogia -kirjasarja

Kohtalon tähdet (Tähdet-trilogia #1)8.06
Huokausten poukama (Tähdet-trilogia #2)7.68
Lasisaari (Tähdet-trilogia #3)8.14

Kirja-arvioita

9/10 |
marraskuu 10, 2020
Aivan upea kirja. Nora Roberts on kirjoittanut siitä aivan taianomaisen. Fantasia, jännitys, seikkailu ja rakkaus ovat aivan täydellisessä tasapainossa. 
7/10 |
maaliskuu 02, 2018
Nora Robertsin kirja Kohtalon tähdet oli minulle mieluista teos. Juonessa oli paljon käännekohtia, mutta siitä huolimatta tarina ei tuntunut liian sekalaiselta. Sashan muuttumista kirjan aikana oli hauska seurata, mutta minun oli hankalaa ...
10/10 |
maaliskuu 22, 2017
Nora Roberts ei petä ikinä!! Taas yksi kirja jota ei pysty laskien käsistä ennen kun viimeinen sivu on luettu... Odotinkin jo Nora robertsin seuraavaa jumalatar aiheista trilogiaa, henkilöhahmot ovat kaikki ihan mielettömän ...