Kirjaudu Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut
Luo tunnus
(*) kentät ovat pakollisia.
Nimimerkki *
Käyttäjätunnus *
Salasana *
Vahvista salasana *
Email *
Vahvista email *
Lasinen miekka (Hopea, #2)
Keskiarvo 3.91
3.91 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Arvosanoja (17)
Kirjahyllytilastot

Lasinen miekka

Victoria Aveyard
Julkaistu: tammikuu 10, 2017 (Aula & Co)
Alkuperäinen nimi: Glass Sword

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, dystopia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Jussi Korhonen. Kansi: Sanna-Reeta Meilahti. Sidottu.

”Punaisen kuningattaren lukijat eivät tule pettymään.” – Guardian

Nortan kuningaskunnassa kuohuu – punaisten keskuudessa muhii kansannousu ja hopeiset ovat varpaillaan. Heidän ylivaltaansa on ilmestynyt punainen särö nimeltä Mare Barrow, jonka kyky hallita sähköä ja salamoita on ennennäkemätön jopa mahtavia kykyjä hallitsevien hopeisten keskuudessa.

Kostonhimoinen prinssi Maven on kruunattu Nortan kuninkaaksi, ja hän on päättänyt napata Maren. Ajojahdin kiihtyessä Mare ystävineen lähtee etsimään itsensä kaltaisia punahopeisia uusverisiä Punakaartin avuksi taistelemaan hopeisia sortajia vastaan. Samalla hän joutuu kohtaamaan sisällään kuohuvan pimeyden. Onko hän muuttumassa samanlaiseksi hirviöksi kuin hopeiset vastustajansa?

Vallasta syrjäytetty prinssi Cal, Mavenin isoveli, seuraa Maren mukana, eivätkä heidän tunteensa toisiaan kohtaan ole sammuneet. Mutta keneen Mare voi todella luottaa ja millaisen hinnan hän on valmis maksamaan kansansa vapaudesta?

Lasinen miekka on Victoria Aveyardin Punaisen kuningattaren aloittaman huippusuositun fantasiasarjan toinen osa.

"Taistelukohtauksia jotka saavat lukijan sykkeen kohoamaan. Mielettömiä henkilöhahmoja. Uskomattomia juonenkäänteitä." – Guardian

Muokannut Jussi (30.01.2017)

Tietoa kirjailijasta ::

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maahisen kosto ja muita irlantilaistarujaUnohdetut (Animorphs, #11)Kosminen sokkoleikki (Perry Rhodan, #14)Se koira älähtää (Väinämöinen, #7)Värjättyä rakkautta

Kirja-arvioita (1)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut ()
4.0

Victoria Aveyardin Lasinen miekka tempaisi tarinaansa mukaan, kuten Punainen kuningatarkin. Pidin siitä, että kirja jatkui suoraan edellisen kirjan tapahtumista eikä hypännyt esim. kolmen kuukauden päähän viimeisistä tapahtumista. Maren elämä oli välillä hyvinkin dramaattista ja juonenkäänteitä oli sekoitettu mahtavasti! Cal pysyi edelleen suosikkina, vaikka Shade nousi myös korkealle. Mavenista oli onnistuttu luomaan juuri oikeanlainen kuva muiden pettureiden rinnalle. ... (lue lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 23 vierailijaa:
punnort
Uusin jäsen: Ronda
Jäseniä yhteensä: 6715