Etäiset kaiut

Erin Hunter
Julkaistu: heinäkuu 3, 2017 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Fading Echoes
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

"…tulee rauha kyyhkyn kevein siivin."

Myrskyklaanin oppilaalla Kyyhkytassulla on erityinen lahja, ja näyttää siltä, että hän voisi olla yksi muinaisen ennustuksen tarkoittamista valituista. Yhdessä Närhisulan ja Leijonaroihun kanssa hän yrittää selvittää, mitä ennustuksen sanat pohjimmiltaan tarkoittavat. Mitä heidän kolmen pitäisi ihmeellisillävoimillaan tehdä?

Heidän etsiessään vastauksia klaanin arkielämä jatkuu: Närhisulka on nyt saanut vastuulleen parantajantehtävän Myrskyklaanissa, ja Leijonaroihulle on annettu oma oppilas. Kyyhkytassu puolestaan yrittää käyttää erityistaitojaan klaanin hyväksi.

Klaania monen kuun ajan varjostaneet uhat vaanivat kuitenkin edelleen lähistöllä. Salaisuus ennustuksesta on Kyyhkytassulle raskas kantaa, ja hänen kateellinen sisarensa Murattitassu etsii pakopaikkaa unista. Eräässä unessa Murattitassun luokse saapuu kissa, joka lupaa hänelle suuria – mutta voiko unikissaan luottaa?

(muokattu 03.07.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuunnousu (Soturikissat: Uusi profetia, #2)Karkotus (Soturikissat: Kolmikon mahti, #3)Myrsky nousee (Soturikissat, #4)Pitkät varjot (Soturikissat: Kolmikon mahti, #5)Myrskyn aika (Soturikissat: Klaanien synty, #2)

Kirja-arvioita (1)

lolde avatar
Kirjoittanut ()
4.0

Alku tuntui todella takkuavan, eikä juoni tuntunut etenevän juuri mihinkään, mutta sitten alkoi tapahtua rytinällä ja jännitys jatkui aivan viimeiselle sivulle asti. Kirjan lopetus oli taas todella onnistunut, onneksi hyllyssä odottaa jo kaksi seuraavaakin osaa luetuksi tulemista.

Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: make juu
Jäseniä yhteensä: 8840