Etäiset kaiut (Soturikissat: Tähtien enne #2) - Erin Hunter8.62

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

"…tulee rauha kyyhkyn kevein siivin."

Myrskyklaanin oppilaalla Kyyhkytassulla on erityinen lahja, ja näyttää siltä, että hän voisi olla yksi muinaisen ennustuksen tarkoittamista valituista. Yhdessä Närhisulan ja Leijonaroihun kanssa hän yrittää selvittää, mitä ennustuksen sanat pohjimmiltaan tarkoittavat. Mitä heidän kolmen pitäisi ihmeellisillävoimillaan tehdä?

Heidän etsiessään vastauksia klaanin arkielämä jatkuu: Närhisulka on nyt saanut vastuulleen parantajantehtävän Myrskyklaanissa, ja Leijonaroihulle on annettu oma oppilas. Kyyhkytassu puolestaan yrittää käyttää erityistaitojaan klaanin hyväksi.

Klaania monen kuun ajan varjostaneet uhat vaanivat kuitenkin edelleen lähistöllä. Salaisuus ennustuksesta on Kyyhkytassulle raskas kantaa, ja hänen kateellinen sisarensa Murattitassu etsii pakopaikkaa unista. Eräässä unessa Murattitassun luokse saapuu kissa, joka lupaa hänelle suuria – mutta voiko unikissaan luottaa?

Keskustelua: Erin Hunter :: viestejä 12 kpl
Arvosana kirjalle


Julkaistu: heinäkuu 3, 2017
Kustantaja: Art House
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Alkuperäinen nimi: Fading Echoes
Arvosanalla: 8.62/10
Arvosanoja: 26
Muokattu: heinäkuu 03, 2017

Soturikissat: Tähtien enne -kirjasarja

"Tähtien enne on neljäs Soturikissat-sarja, jonka tapahtumat alkavat noin kuusi kuuta Kolmikon mahti -sarjan päätösosan jälkeen. Sarjassa seurataan Närhisulan, Leijonaroihun, Kyyhkytassun ja Murattitassun vaiheita sekä soturikissaklaanien ja Synkän Metsän ajautumista viimeiseen taisteluun."

Kuuluu yläsarjaan Soturikissat

Neljäs oppilas (Soturikissat: Tähtien enne #1)8.38
Etäiset kaiut (Soturikissat: Tähtien enne #2)8.62
Yön kuiskaukset (Soturikissat: Tähtien enne #3)8.42
Kuun merkki (Soturikissat: Tähtien enne #4)8.16
Unohdettu soturi (Soturikissat: Tähtien enne #5)8.28
Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne #6)8.88

Kirja-arvioita

8/10 |
huhtikuu 23, 2018
Alku tuntui todella takkuavan, eikä juoni tuntunut etenevän juuri mihinkään, mutta sitten alkoi tapahtua rytinällä ja jännitys jatkui aivan viimeiselle sivulle asti. Kirjan lopetus oli taas todella onnistunut, onneksi hyllyssä odottaa jo kaksi seuraavaakin osaa luetuksi tulemista.