Kolkko kaupunki (Neiti Peregrinen eriskummalliset lapset, #2)
Keskiarvo 3.46
3.46 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (38)
Kirjahyllytilastot

Kolkko kaupunki

Ransom Riggs
Julkaistu: joulukuu 7, 2016 (S&S)
Alkuperäinen nimi: Hollow City
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Kolkko kaupunki: Toinen romaani neiti Peregrinen eriskummallisista lapsista. Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Kaisa Kattelus. Nidottu.

KUINKA ERISKUMMALLISTEN LASTEN KÄY?

On syyskuu vuonna 1940. Neiti Peregrinen orpokoti on hajaannuksen tilassa. Jacob Portman ja hänen uudet eriskummalliset ystävänsä matkaavat saarelta Lontooseen, jossa he yrittävät löytää keinon pelastaa Neiti Peregrine, joka on jäänyt loukkuun linnun ruumiiseen. Sodan raunioittama kaupunki on kuitenkin yllättäviä vaaroja täynnä.

Kolkko kaupunki vie lukijat maailmaan, jossa aikahypyt ja muodonmuuttajat, aikuisiksi kasvaneet eriskummalliset, hirviöt ja yliluonnolliset eläimet ovat todellisuutta. Karmivatunnelmainen fantasia on kuvitettu aidoin vintage-valokuvin, jotka tekevät lukukokemuksesta aivan erityisen.

Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille valloitti lukijat ja myös katsojat, kun elokuvateattereissa nähtiin Tim Burtonin ohjaama ja Ransom Riggsin kirjoihin perustuva huikea elokuvauutuus syksyllä 2016. Nyt saadaan odotettu ja paljon toivottu jatko-osa Kolkko kaupunki myös suomeksi.

muokattu 07.12.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Yönsiiven velhot (Korppikartanon salat, #1)Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille (Neiti Peregrinen eriskummalliset lapset, #1)Leikkiä tulella (Keplo Leutokalma, #2)Demoninoita (Korppikartanon salat, #2)Keplo Leutokalma (Keplo Leutokalma, #1)
Paikalla 30 vierailijaa
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858