Kolkko kaupunki (Neiti Peregrinen eriskummalliset lapset #2) - Ransom Riggs6.92

Kolkko kaupunki: Toinen romaani neiti Peregrinen eriskummallisista lapsista. Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Kaisa Kattelus. Nidottu.

KUINKA ERISKUMMALLISTEN LASTEN KÄY?

On syyskuu vuonna 1940. Neiti Peregrinen orpokoti on hajaannuksen tilassa. Jacob Portman ja hänen uudet eriskummalliset ystävänsä matkaavat saarelta Lontooseen, jossa he yrittävät löytää keinon pelastaa Neiti Peregrine, joka on jäänyt loukkuun linnun ruumiiseen. Sodan raunioittama kaupunki on kuitenkin yllättäviä vaaroja täynnä.

Kolkko kaupunki vie lukijat maailmaan, jossa aikahypyt ja muodonmuuttajat, aikuisiksi kasvaneet eriskummalliset, hirviöt ja yliluonnolliset eläimet ovat todellisuutta. Karmivatunnelmainen fantasia on kuvitettu aidoin vintage-valokuvin, jotka tekevät lukukokemuksesta aivan erityisen.

Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille valloitti lukijat ja myös katsojat, kun elokuvateattereissa nähtiin Tim Burtonin ohjaama ja Ransom Riggsin kirjoihin perustuva huikea elokuvauutuus syksyllä 2016. Nyt saadaan odotettu ja paljon toivottu jatko-osa Kolkko kaupunki myös suomeksi.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)

Julkaistu: joulukuu 7, 2016
Kustantaja: S&S
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia, nuoret
Alkuperäinen nimi: Hollow City
Arvosanalla: 6.92/10
Arvosanoja: 38
Muokattu: joulukuu 07, 2016

Neiti Peregrinen eriskummalliset lapset -kirjasarja

Kuusiosainen sarja, jonka suomentaminen jätettiin kesken.

Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille7.18
Kolkko kaupunki (Neiti Peregrinen eriskummalliset lapset #2)6.92