Perijätär

Kiera Cass
scifi > dystopia, romantiikka, nuoret
Perijätär (Valinta-sarja #4)7.30

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Laura Haavisto. Nidottu.

35 kosijaa. 1 prinsessa. Uusi valinta on alkanut.

Kaksikymmentä vuotta aiemmin hänen äitinsä sai kruunun. Nyt on prinsessa Eadlynin vuoro löytää todellinen rakkaus.

Prinsessa Eadlyn on kuullut lukemattomia tarinoita Valinnasta, joka saattoi hänen vanhempansa yhteen, ja vaikka tapahtumat kuulostavatkin kauniilta sadulta, Eadlyn ei tahdo itselleen mitään sellaista. Valitettavasti hän ei kuitenkaan voi välttää hänelle valmisteltua polkua… eikä siten myöskään Valintaa. Eadlyn ei oleta löytävänsä todellista rakkautta Valinnan kolmenkymmenenviiden kandidaatin joukosta.

Oman onnellisen lopun löytäminen ei kuitenkaan ehkä olekaan niin mahdotonta kuin hän on aina luullut.

Valinta on Kiera Cassin huippusuosittu, ihastuttava ja romanttinen fantasia/dystopiasarja. Perijätär on sarjan neljäs osa.

Keskustelua foorumilla :: viestejä 6 kpl
Arvona kirjalle


Julkaistu: elokuu 14, 2017
Kustantaja: Pen & Paper
Tyylit: scifidystopia, romantiikka, nuoret
Alkuperäinen nimi: The Heir
Arvosanalla: 7.30/10
Arvosanoja: 72
Tietoja päivitetty 14.08.2017

Kirja-arvioita

_kirjakeiju_ (7/10) heinäkuu 24, 2019
Oi miten hauskaa, että sama kuvio otetaan nyt sukupuolet vaihtaen! Kyllä tässä nämä erilaiset sukupuoliin liitettävät stereotypiat nousevat pintaan, kun nyt naisen perässä onkin monta miestä. Voi vaikkapa mietiskellä, miten erilailla ... (lue lisää)
Luinwen (6/10) joulukuu 6, 2017
Mainio hömppäkirja, jonka kevyen juonen pelastaa vahva päähenkilö. Lue koko arvostelu täältä: https://haaveenakirjailijanura.blogspot.fi/2017/12/kirja-arvostelu-kiera-cass-perijatar.html ... (lue lisää)
lolde (9/10) syyskuu 6, 2017
Olin ensin innoissani kun kirja kolahti postilaatikkoon ja ilman sen kummempia takakannen lukemisia aloitin kirjan. Petyin suuresti kun tajusin ettei kirja kerrokaan enää Americasta ja Maxonista, vaan kirja alkaa toistaa itseään taas alusta. ... (lue lisää)
Keskiyön kyyhkynen (9/10) elokuu 24, 2017
Perijätär oli mielestäni sarjan paras osa. Samaistuin  Eadlyniin paremmin kuin Americaan ja hän vaikutti enemmän luonnolliselta. Kaikki hahmot tuntuivat hyvin mietityiltä ja sopivat tarinaan. Pidin siitä, että jokaisella oli oma piirre, joka ... (lue lisää)
jp (8/10) marraskuu 9, 2017
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ] ... (lue lisää)