Seleesian näkijä (Kaksosauringot, #2)
Keskiarvo 4.16
4.16 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Arvosanoja (29)
Kirjahyllytilastot

Seleesian näkijä

Erika Vik
Julkaistu: heinäkuu 28, 2017 (Gummerus)

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, steampunk
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Erika Vik. Sidottu, kansipaperi.

Corildon ja Aleia ovat saapuneet Seleesiaan selvittääkseen, kuinka Aleiassa olevan lumouksen saisi purettua. Corildonin menneisyys ei jätä miestä rauhaan. Tapahtumia varjostaa Seleesian sisäpoliittinen kuohunta, sillä villit huhut kuiskivat tulilinnuista, jotka karkotettiin puoli vuosisataa sitten. Toisaalla Esme koettaa suojella elämänsä suurinta rakkautta ja pitää Mateon hengissä. Ihmisten maailmassa valmistellaan suunnitelmia, jotka asettavat koko Seleesian tulevaisuuden vaakalaudalle. Kaiken tämän keskellä on Aleia, joka pystyy samaan kuin huonot tuulet. Ihminen, joka vaistoaa seleesien toisen pulssin. Mitä tapahtuu, jos lumouksen saakin purettua? Voiko hän olla uhka seleeseille?

Seleesian näkijä on mukaansatempaava fantasiaromaani totuuden etsimisestä, viholliskuvien murtamisesta, vaikutusvaltaisten vastuusta sekä anteeksiannosta. Kiitetyn Kaksosauringot-trilogian toinen osa tarjoaa jälleen seikkailua ja ruudinsavua sekä tappavaa tulta ja syvältä kumpuavaa taikuutta.

Muokannut Jussi (28.07.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hän sanoi nimekseen Aleia (Kaksosauringot, #1)Kerjäläisprinsessa (Gigi ja Henry, #1)LanganpäitäKellopelikuningas (Gigi ja Henry, #2)Susikuningatar (Gigi ja Henry, #3)

Kirja-arvioita (1)

Nella avatar
Kirjoittanut ()
4.0

Tämä kirja ei ole aivan tavallisesta päästä. Minun piti trilogian ensimmäisen osan alussa kyllä totutella tarinan kerrontatyyliin ja tätä kirjaa lukiessa se tuntuikin jo luontevalta. Teoksen tarina on kiinnostava ja tapahtumarikas, ehdottomasti mielekästä luettavaa. 

Tarinan päähenkilönä on edelleen selvästi Aleia, mutta välillä jäin kaipaamaan tietoa hänen elämästään jopa useammaksi kymmeneksi sivuksi. Koska tarinaa kerrotaan useamman henkilön ... (lue lisää)

Paikalla 2 jäsentä ja 57 vierailijaa
NoctilucA, LordStenhammar
Uusin jäsen: buy viagra online 316
Jäseniä yhteensä: 8362