Kaaoksen käsi (Kuolemanportti #5) - Margaret Weis, Tracy Hickman7.30

Alkuteos ilmestynyt 1992. Suomentajan nimeä ei ole mainittu kirjassa = Jukka Nyman. Kannen piirros: Jamie S. Warren Youll. Sidottu.

Aikojen alkuhämärissä mahtavat sartanit aiheuttivat maailman eriytimisen tulen, kiven, ilman ja veden valtakunniksi. Nexuksen valtias haluaa valtaansa koko universumin. Nyt hänen palvelijansa Haplo on käynyt jokaisessa neljässä maailmassa ja päässyt selville kansaansa uhkaavasta vaarasta. Petolliset lohikäärmeliskot aikovat tuhota koko universumin.

Haplon on palattava Nexukseen varoittamaan herraansa. Mutta mitä tapahtuu, kun hän saa selville, että hirviömäiset lohikäärmeliskot ovat onnistuneet pakenemaan Kuolemanportin kautta?

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
KAMPANJA: BookBeatissä ja Nexstoryssä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Julkaistu: 1999
Kustantaja: Otava
Tyylit: fantasia
Alkuperäinen nimi: The Hand of Chaos
Arvosanalla: 7.30/10
Arvosanoja: 156
Muokattu: lokakuu 13, 2013

Kuolemanportti -kirjasarja

”Aikojen alkuhämärissä mahtavat sartanit aiheuttivat maailman eriytymisen neljäksi maailmaksi: tuleksi, kiveksi, ilmaksi ja vedeksi. Paha velho Xar yrittää saada valtaansa koko universumin. Uskotukseen hän on valinnut nopeaälyisen ja taikuudessa pätevän palvelijansa patryni Haplon, jonka hän lähettää Kuolemanportin kautta aiheuttamaan sekasortoa kaikkiin maailmoihin – kohtalokkain seurauksin.”

Kuuluu yläsarjaan Otavan fantasiaromaani

Lohikäärmeen siipi (Kuolemanportti #1)7.26
Haltioiden tähti (Kuolemanportti #2)7.16
Tulimeri (Kuolemanportti #3)7.32
Käärmemaagi (Kuolemanportti #4)7.30
Kaaoksen käsi (Kuolemanportti #5)7.30
Labyrinttiin (Kuolemanportti #6)7.44
Seitsemäs portti (Kuolemanportti #7)7.34

Kirja-arvioita

8/10 |
marraskuu 08, 2008
Luettuani Kaaoksen käden totesin sen melko viihdyttäväksi. Edellisten osien taso vaihteli, mutta yllätyin huomatessani kuinka tämä piti otteessaan. Kirjahan jatkaa siitä mihin edellisessä osassa, Käärmemaagissa, jäätiin. Patryni Haplo ...