Kaaoksen käsi (Kuolemanportti, #5)
Keskiarvo 3.65
3.65 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (154)
Kirjahyllytilastot

Kaaoksen käsi

Margaret Weis, Tracy Hickman
Julkaistu: 1999 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Hand of Chaos
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia

Alkuteos ilmestynyt 1992. Suomentajan nimeä ei ole mainittu kirjassa = Jukka Nyman. Kannen piirros: Jamie S. Warren Youll. Sidottu.

Aikojen alkuhämärissä mahtavat sartanit aiheuttivat maailman eriytimisen tulen, kiven, ilman ja veden valtakunniksi. Nexuksen valtias haluaa valtaansa koko universumin. Nyt hänen palvelijansa Haplo on käynyt jokaisessa neljässä maailmassa ja päässyt selville kansaansa uhkaavasta vaarasta. Petolliset lohikäärmeliskot aikovat tuhota koko universumin.

Haplon on palattava Nexukseen varoittamaan herraansa. Mutta mitä tapahtuu, kun hän saa selville, että hirviömäiset lohikäärmeliskot ovat onnistuneet pakenemaan Kuolemanportin kautta?

muokattu 13.10.2013

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mätä (Korpinkehät, #2)Sydämen synnit (Synnit, #1)Toinen koitos (Valitun aikakirjat, #2)Lupaus (Unien kirjat, #1)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)

Kirja-arvioita (1)

Morndun avatar
Kirjoittanut
4.0
Luettuani Kaaoksen käden totesin sen melko viihdyttäväksi. Edellisten osien taso vaihteli, mutta yllätyin huomatessani kuinka tämä piti otteessaan. Kirjahan jatkaa siitä mihin edellisessä osassa, Käärmemaagissa, jäätiin. Patryni Haplo palaa Chelestralta Nexukseen vain todetakseen, että lohikäärmeliskot ovat ehtineet hänen edelleen. Haplo on alkanut yhä enemmän ajattelemaan omilla aivoillaan huomattuaan, ettei hänen herransa ole kiinnostunut lohikäärmeliskoista, joiden ... (lisää)
Paikalla 4 jäsentä ja 43 vierailijaa
Jussi, Wanda, Mustelmann, Rinja
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455