Houreuni

Douglas Preston, Lincoln Child
Julkaistu: elokuu 24, 2017 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Fever Dream
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: jännitys

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Pekka Marjamäki. Kansi: Tuomo Parikka. Sidottu, kansipaperi.

Erikoisagentti Pendergast on surrut jo 12 vuotta vai­moaan Heleniä, joka kuoli traagisesti leijonan hyökättyä hänen kimppuunsa Sambiassa. Tutkaillessaan Helenille kuulunutta metsästyskivääriä Pendergast oivaltaa yhtäkkiä, että onnettomuus olikin huolellisesti lavastettu murha.

Pendergast matkaa Afrikan safareille, New Orleansin kartanoihin ja Louisianan suoalueille selvittääkseen, mitä todella tapahtui. Saadessaan selville edesmenneen vaimonsa tarkoin varjelemia, hämmentäviä salaisuuksia Pendergast joutuu miettimään, kenen kanssa hän oikein meni naimisiin. Mutta miksi Helen murhattiin, ja kuka oli syypää? Kosto ei ole suloinen – se on vääjäämätön.

"[Pendergast-kirjoista] tulee koko ajan tummasävyisempiä ja tyylikkäämmin kirjoitettuja… Tämä saattaa olla Pendergast-romaaneista paras." – ­Booklist tähtiarviossaan

muokattu 24.08.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Väristyksiä haudan takaa (Harper Connelly, #3)Wayward Pines: Ei pakotietä (Wayward Pines, #1)Paljastettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #4)Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #5)Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325