Lumilentäjä

Aira Elisa
Julkaistu: marraskuu 2016 (Kvaliti)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, mainstream
Avainsanat: erotiikka, kotimainen

Sidottu.

Lähitulevaisuuteen sijoittuva voimakkaasti eroottinen, mutta ei kevytkenkäinen, romaani kahdesta Espoossa asuvasta rakennusmiehestä, jotka voittavat 150 miljoonaa euroa uudessa kansainvälisessä nettipelissä. Miesten maailma muuttuu hetkessä: eronneesta pietarsaarelaisesta Erikistä ja Viron Narvasta paenneesta Robista tulee miljonäärejä yhdessä yössä.

Erik muuttaa Atlantin taakse Halifaxiin Robin jäädessä asumaan Helsingin Katajanokalle meren päälle rakennetulle luksusasuinalueelle. Pian mukaan kuvioihin astuvat naiset, erilaiset addiktiot, kuten seksi, uhkapelit ja huumeet, alaikäiset tytöt, valkoiset ja vähän tummemmatkin valheet, lopulta myös kostomurha.

Kirja on kirjoitettu miehen, minäkertoja Robin, näkökulmasta, vaikka kirjailijanimen Aira Elisa takaa löytyykin nainen. Kirjailija on menestynyt valtakunnallisissa kirjoituskilpailuissa ja hänen novellejaan on julkaistu erilaisissa antologioissa. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori. Lumilentäjä on hänen ensimmäinen täyspitkä romaaninsa.

(muokattu 29.03.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Montusta parnassolle: TKL:n kokoelmajulkaisuMies, joka ei halunnut naimisiin ja muita novellejaBetoniporsasAlkeishiukkasetToinen testamentti
Paikalla 58 vierailijaa
Uusin jäsen: Anton Niinikoski
Jäseniä yhteensä: 8757