Benjamin Hawk: Myrsky nousee (Benjamin Hawk, #2)
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Kirjahyllytilastot

Benjamin Hawk: Myrsky nousee

Juha-Pekka Koskinen
Julkaistu: elokuu 22, 2017 (Karisto)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen, meriseikkailu

Kansi: Pete Revonkorpi. Sidottu.

Benjaminin huimat seikkailut jatkuvat

Benjamin selvisi kotiin ensimmäisestä seikkailustaan, mutta ankaran sedän suutarinverstas alkaa pian ahdistaa. Meri aarteineen houkuttaa, etenkin isoisän ehtymättömiä tarinoita kuunnellessa. Kun kaupunkiin saapuu pahamaineinen merirosvojen jahtaaja Edward Wolf, Benjamin ja isoisä nostavat ankkurin. Pian ollaan Black Starin kannella karskin ja kerran jo hirressäkin roikkuneen kapteeni Gunin komennossa.

Suunnan antaa isoisän saama tieto mojovasta palkkiosta – osuus myyttisestä kapteeni Morganin kulta-aarteesta – jonka Jamaikan kuvernöörin rahastonhoitaja on luvannut merille karanneen Matilda-tyttärensä löytämisestä. Saaliin perässä on moni muukin, kuka mahtaa vetää pisimmän korren? Vauhdikas seikkailu on jatkoa Arvid Lydecken -palkintoehdokkaaksikin nousseelle Benjamin Hawk – Merirosvon oppipoika -kirjalle.

muokattu 19.09.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Prinssi Faisalin sormusBenjamin Hawk: Merirosvon oppipoika (Benjamin Hawk, #1)Benjamin Hawk ja merten aave (Benjamin Hawk, #3)Benjamin Hawk ja kultainen sapeli (Benjamin Hawk, #5)Benjamin Hawk ja timanttitasangon arvoitus (Benjamin Hawk, #4)
Paikalla 2 jäsentä ja 46 vierailijaa
Pisania, Lyyskis
Uusin jäsen: Petteri Hirvonen
Jäseniä yhteensä: 9399