Benjamin Hawk: Myrsky nousee

Juha-Pekka Koskinen
Julkaistu: elokuu 22, 2017 (Karisto)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen, meriseikkailu

Kansi: Pete Revonkorpi. Sidottu.

Benjaminin huimat seikkailut jatkuvat

Benjamin selvisi kotiin ensimmäisestä seikkailustaan, mutta ankaran sedän suutarinverstas alkaa pian ahdistaa. Meri aarteineen houkuttaa, etenkin isoisän ehtymättömiä tarinoita kuunnellessa. Kun kaupunkiin saapuu pahamaineinen merirosvojen jahtaaja Edward Wolf, Benjamin ja isoisä nostavat ankkurin. Pian ollaan Black Starin kannella karskin ja kerran jo hirressäkin roikkuneen kapteeni Gunin komennossa.

Suunnan antaa isoisän saama tieto mojovasta palkkiosta – osuus myyttisestä kapteeni Morganin kulta-aarteesta – jonka Jamaikan kuvernöörin rahastonhoitaja on luvannut merille karanneen Matilda-tyttärensä löytämisestä. Saaliin perässä on moni muukin, kuka mahtaa vetää pisimmän korren? Vauhdikas seikkailu on jatkoa Arvid Lydecken -palkintoehdokkaaksikin nousseelle Benjamin Hawk – Merirosvon oppipoika -kirjalle.

(muokattu 19.09.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Benjamin Hawk: Merirosvon oppipoika (Benjamin Hawk, #1)Benjamin Hawk ja merten aave (Benjamin Hawk, #3)Prinssi Faisalin sormusBenjamin Hawk ja kultainen sapeli (Benjamin Hawk, #5)Benjamin Hawk ja timanttitasangon arvoitus (Benjamin Hawk, #4)
Paikalla 28 vierailijaa
Uusin jäsen: Joku
Jäseniä yhteensä: 9080