Hallattaren kirous

Tia Sandell
Julkaistu: huhtikuu 22, 2017 (Scarabe)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhugoottilainen kauhu
Avainsanat: kotimainen, noidat

Kansikuva: Heikki Kuusipalo. Nidottu.

Drake on vaarallisen hurmaava nuorukainen, joka pistää pyörät pyörimään pienessä Hallan kylässä, suojassa muulta maailmalta. Hän herättää vuosisatoja vanhan mahtavan noidan henkiin liittoutuakseen tämän kanssa, mutta kylmäsydäminen noita ei lämpenekään hänelle aivan samalla tavalla kuin muut tytöt. Apunaan Drakella on synkän kartanon omistava ottoäitinsä, johon hänellä on kaikkea muuta kuin tavanomainen suhde.

Yrittäessään pitää kiinni ihmisyyden rippeistään, jottei hän menettäisi itseään pimeille voimille joilla hän leikittelee, Draken on hyväksyttävä, ettei hän pysty hallitsemaan kaikkea ympärillään.

Kirja on ensimmäinen osa kolmen kirjan Halla-sarjassa.

muokattu 22.04.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sata kummaa kertomusta (Kuoriaiskirjat, #7)Veren vangit (Vampyyrikronikat, #1)Hopeoitu vainaja ja muita sivuja Stepanin koodeksista (Kuoriaiskirjat, #14)Mystisiä kissatarinoita (Collector Antologia, #12)Demonit

Kirja-arvioita (1)

Misantroopi666 avatar
Kirjoittanut
2.5

" Oi, tuuli tuule ystäväinmyrsky tuo sä tänne päin. Vihellä tuhon sävelin, kuin kuolo seurasi polkua jonka kävelin. Oi, raivoa myrskytuuli ja niele kylä tää, kuin sydämein musta ikijää."

Vain sydämensä kuollettanut nainen näin lausukoon. Tästä puolikas tähteni. 

 

Paikalla 39 vierailijaa
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325