Tutkimattomilla vesillä (Hukkuneiden laakso, #1)
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Kirjahyllytilastot

Tutkimattomilla vesillä

Henry Aho
Julkaistu: elokuu 9, 2017 (Reuna)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Sonja Kinnunen. Nidottu.

Roni löytää aavelaivan ja ystävän

Uudessa seikkailusarjassa päähenkilö Roni on erilainen kuin muut. Kamala onnettomuus on tehnyt hänestä ulkoisesti vajavaisen, ja sen takia kaikki eivät tiedä, että hän on yhtä vahva ja rohkea kuin ennenkin. Roni rakastaa merta ja viihtyy parhaiten mökillä äidin ja ainoan ystävänsä, kultainennoutaja Rassun kanssa. Siellä hän kirjoittaa jännitystarinoita kapteeni John Woodin seikkailuista.

Eräänä päivänä Roni päättää lähteä etsimään vaarin vanhaa katiskaa, jonka jäät olivat vieneet mennessään. Hän joutuu merihätään ja ajautuu luodolle, jolla ei ole kuin kiviä ja pajuja. Juuri kun Roni on varma, että kukaan ei koskaan löydä häntä, hän huomaakin valon, joka loistaa pajukaaren läpi. Rohkeasti hän menee tutkimaan kaarta ja astuu sen alta.

Pajukaari johtaa toiseen maailmaan: Hukkuneiden laaksoon. Henry Ahon luoman sarjan ensimmäisessä osassa Tutkimattomilla vesillä Roni tutustuu Uppeluksissa seilaavan laivan väkeen. Mikä parasta, Uppeluksissa Roni on taas aivan terve, yhtä vahva ja komea kuin ennen onnettomuutta, ja löytää ystävän.

(muokattu 22.08.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

ÄänihäkkiPrinssi Ahava ja riipuksen arvoitus (Patarania, #1)MörkövahtiVedeeran taru (Vedeera, #1)Helmenkantaja
Paikalla 3 jäsentä ja 75 vierailijaa
Onraj, punnort, Astorethein
Uusin jäsen: Dragon X
Jäseniä yhteensä: 8801