Tutkimattomilla vesillä

Henry Aho
fantasia > satufantasia, lapset
Tutkimattomilla vesillä (Hukkuneiden laakso #1) - Henry Aho

Kansi: Sonja Kinnunen. Nidottu.

Roni löytää aavelaivan ja ystävän

Uudessa seikkailusarjassa päähenkilö Roni on erilainen kuin muut. Kamala onnettomuus on tehnyt hänestä ulkoisesti vajavaisen, ja sen takia kaikki eivät tiedä, että hän on yhtä vahva ja rohkea kuin ennenkin. Roni rakastaa merta ja viihtyy parhaiten mökillä äidin ja ainoan ystävänsä, kultainennoutaja Rassun kanssa. Siellä hän kirjoittaa jännitystarinoita kapteeni John Woodin seikkailuista.

Eräänä päivänä Roni päättää lähteä etsimään vaarin vanhaa katiskaa, jonka jäät olivat vieneet mennessään. Hän joutuu merihätään ja ajautuu luodolle, jolla ei ole kuin kiviä ja pajuja. Juuri kun Roni on varma, että kukaan ei koskaan löydä häntä, hän huomaakin valon, joka loistaa pajukaaren läpi. Rohkeasti hän menee tutkimaan kaarta ja astuu sen alta.

Pajukaari johtaa toiseen maailmaan: Hukkuneiden laaksoon. Henry Ahon luoman sarjan ensimmäisessä osassa Tutkimattomilla vesillä Roni tutustuu Uppeluksissa seilaavan laivan väkeen. Mikä parasta, Uppeluksissa Roni on taas aivan terve, yhtä vahva ja komea kuin ennen onnettomuutta, ja löytää ystävän.

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Julkaistu: elokuu 9, 2017
Kustantaja: Reuna
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen
Muokattu: elokuu 22, 2017

Hukkuneiden laakso -kirjasarja

Tutkimattomilla vesillä (Hukkuneiden laakso #1)
Paluu Uppelukseen (Hukkuneiden laakso #2)