Kuninkaan kahleet

Victoria Aveyard
fantasia, dystopia, nuoret
Kuninkaan kahleet (Hopea #3)7.14

Alkuteos ilmestynyt 2017. Suomentanut Jussi Korhonen. Kansi Sanna-Reeta Meilahti. Sidottu.

Valtaisan menestyksen saavuttaneen fantasiasarjan odotettu uutuus!

Victoria Aveyardin Hopea-sarjan hengästyttävässä kolmannessa osassa liittolaiset punnitaan ja mahtavat armeijat kohtaavat toisensa. Mutta kuka johtaa uusveristen ja kapinallisten armeijan taisteluun, kun salamatyttö Mare Barrow on kadottanut kipinänsä ja viruu sadistisen kuningas Mavenin vankina? Olivatko kaikki hänen ja muiden uusveristen tekemät uhraukset turhia? Maven jatkaa kuolleen äitinsä, julman kuningatar Elaran perintöä ja hallitsee valtakuntaansa ja vankiaan häikäilemättömästi.

Maren ystäviensä kanssa yhdistämä ja kouluttama uusveristen ja punaisten kapinallisten armeija jatkaa järjestäytymistä ja kasvaa entisestään. He valmistautuvat vääjäämättä edessä olevaan sotaan tietäen että varjoissa piileskelyn aika on lopullisesti ohitse. Prinssi Cal, Maren rakastettu ja punaisten hopeaverinen liittolainen on päättänyt, ettei mikään estä häntä vapauttamasta salamatyttöä pahan veljensä kynsistä.

”Kuninkaan kahleet palkitsee ruhtinaallisesti sarjan kolmatta osaa kuumeisesti odottaneet fantasiakirjallisuuden fanit.” – VOYA

"Nerokas teos. Loppuhuipennus oli huikean intensiivinen, sarjasta on tullut yksi suosikeistani!!" – Cait, Goodreads

"Kaikki tässä kirjassa oli hyvää. Tapahtumapaikkojen kuvaus, henkilöhahmot, taistelut, rakkaustarina. Kokonaisuus suorastaan huusi täydellisyyttä." – Coreen, Goodreads

Arvona kirjalle


Julkaistu: heinäkuu 19, 2017
Kustantaja: Aula & Co
Tyylit: fantasia, dystopia, nuoret
Alkuperäinen nimi: King's Cage
Arvosanalla: 7.14/10
Arvosanoja: 88
Tietoja päivitetty 19.07.2017

Kirja-arvioita

Keskiyön kyyhkynen (7/10) elokuu 19, 2017
Kuninkaan kahleet oli lievä pettymys aiempaan osaan verraten. Odotin jotain enemmän, mutta kirjan ensimmäiset sykähdyttävät tapahtumat sijoittuivat vasta reilusti yli puolivälin. Maven oli kirjassa paljon esillä, mutta lähinnä vain ... (lue lisää)
Book_lover (7/10) marraskuu 10, 2020
Alku oli kirjassa vähän turhauttava, mutta se parani myöhemmillä sivuilla. Se oli todella jännittävä ja jäi hyvin koukuttavaan kohtaan. ... (lue lisää)
_kirjakeiju_ (5/10) huhtikuu 23, 2020
Melko samantyylinen kirja, kuin sarjan aiemmatkin osat. En oikein koe näitä kirjoja omakseni, mutta ilokseni päähenkilömme ei enää tässä osassa ollut niin ärsyttävä tyyppi. Kyllähän tämän luki, mutta enpä taida enää toiste ... (lue lisää)
Fornost (2/10) kesäkuu 2, 2018
Kahteen aiempaan verrattuna tämä oli kyllä valitettavasti pettymys. Alkuosa melko staattista ja tapahtumaköyhää. Lopussa meininkiä, mutta sekavaa. Eka kirja oli mainio, sitten alkoi taso laskea. ... (lue lisää)
Q_Black (4/10) lokakuu 20, 2017
Olen tuntenut monen kuukauden ajan itseni ihan huonoksi lukutoukaksi. En ole aikoihin päässyt oikein kiinni lukemiseen ja monet muut asiat vieneet enemmän huomiota. Nyt kuitenkin sain lukaistua tämän tiiliskiven loppuun. En tiedä johtuiko ... (lue lisää)
Nella (9/10) toukokuu 28, 2018
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ] ... (lue lisää)