Näin se päättyy (Deadworld, #1)
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Kirjahyllytilastot

Näin se päättyy

Nick Wilgus
Julkaistu: toukokuu 4, 2017 (Telum Saxum)
Alkuperäinen nimi: This Is How It Ends
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, kauhu, romantiikka, nuoret
Avainsanat: tieteiskauhu, zombit

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Paula Merensuo. Kannen kuva: Pixabay. Sähkökirja.

Viisitoistavuotiaat koulupojat Billy Gunn ja Rory Wilder palaavat viikonlopun telttaretkeltä vain huomatakseen, että mystillinen vitsaus on iskenyt Port Mossiin, heidän pieneen mississippiläiseen kotikaupunkiinsa. Kysymys tapahtuneen syystä on vasta alkua – varsinkin kun kuolleet kieltäytyvät pysymästä kuolleina.

Ensimmäiseksi Billyn ja Roryn täytyy ottaa selvää, mitä on tapahtunut. Mutta se ei käykään tuosta vain. Ei riitä että kuolleet eivät pysy kuolleina, vaan omituinen myrsky uhkaa hukuttaa kaupungin, ja talvikin on uhkaavan lähellä. Valtavia aluksia ilmestyy taivaalle tuoden mukanaan muukalaisia, joitten teknologia yltää ennennäkemättömälle tasolle.

Jäätyään ilman sähköä ja muita nykyaikaisia mukavuuksia Billyn ja Roryn täytyy keksiä keino miten selvitä kammottavien zombien, korkealle kehittyneitten vieraitten elämänmuotojen ja apokalyptisten myrskyjen seassa ja samalla selvitellä keskinäistä suhdettaan mielettömäksi muuttuneessa maailmassa.

muokattu 06.05.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kiinalainen kissa: Satuja ja tarinoitaAamunkoi (Houkutus, #4)Koston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)Häivähdys (Väristys, #2)Iltahämärä (Soturikissat: Uusi profetia, #5)
Paikalla 2 jäsentä ja 59 vierailijaa
sulavsalim, Jukuke
Uusin jäsen: Olivia
Jäseniä yhteensä: 9563