Liian suuri riski (Hidden Wolves, #1)
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Kirjahyllytilastot

Liian suuri riski

Kaje Harper
Julkaistu: 2016 (Telum Saxum)
Alkuperäinen nimi: Unacceptable Risk
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Paula Merensuo. Kannen kuva Jan Havlicek/Shutterstock.com. Sähkökirja.

Simon Conley on ihmissusi, tavallisten ihmisten paljoudessa mitättömän pieneen vähemmistöön kuuluvan lajin jäsen, ja lisäksi homoseksuaali. Ihmissusilauman turvallisuus on kiinni täydellisestä salassa pysymisestä, ja sitä pidetään yllä keinoja kaihtamatta. Homoutta pidetään lajin keskuudessa perversiona, josta rangaistaan kuolemalla.

Kun Simon rakastuu ihmismieheen, hän on kaksinverroin kirottu. Edes hänen alfansa vastahakoinen suvaitsevaisuus ei ehkä riitä suojelemaan häntä toisten, laumahierarkian huipulla olevien susien vihalta. Kun hän rakastuu ihmismieheen, hän on siis kaksinverroin kirottu.

Paul Hunter on eläinlääkäri, joka sattumoisin pelastaa pahoinpidellyn ja keskellä hyytävän kylmää Minnesotan talvea tielle heitetyn valtavan suuren koiran. Hän ei osaa aavistaakaan törmänneensä salaisuuteen, jonka paljastuminen saattaa maksaa hänen henkensä.

muokattu 04.05.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Häivähdys (Väristys, #2)Veren perintö (Sookie Stackhouse, #6)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Vainuttu (Susiraja, #4)Kesytön (Susiraja, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 36 vierailijaa
Fievre, LordStenhammar
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451