Äänihäkki
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Äänihäkki

Emma Puikkonen, Arja Puikkonen
Julkaistu: lokakuu 4, 2017 (Otava)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Kuvittanut Paula Mela. Sidottu.

Huikea, hienosti kuvitettu saturomaani lojaaliudesta ja oman äänensä löytämisestä. Kuusi kadonnutta poikaa ja vihreätukkainen tyttö, joka ryhtyy etsimään heitä.

Haidakun maassa liikkuminen kylästä kylään on kielletty. Uku lähtee luvatta matkaan löytääkseen kauan sitten kadonneet veljensä. Matkaseuraksi liittyy Kaski, postipoika jolla ei ole ääntä mutta siivet kantapäissään. Kaksikko kohtaa vanhan äänimestarin, joka on ammatikseen pyydystänyt joutsenten ääniä häkkiin. Onko mestarin tarina kuudesta Pirunpeltomeressä elävästä veljeksestä totta? Onnistuuko Uku tapaamaan Haidakun kuningattaren ja suoriutumaan kolmesta tehtävästä, jotta veljet voisivat palata kotiin?

Arja Puikkonen (s. 1948) sai Finlandia Junior -palkinnon romaanistaan Haloo, kuuleeko kaupunki. Emma Puikkonen (s. 1974) oli kaunokirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaana 2016 romaanillaan Eurooppalaiset unet. Äidin ja tyttären ensimmäisen yhteisen romaanin kuvittaja Paula Mela on nuori lupaus.

muokattu 04.10.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kirous (Tähtisilmät, #2)MörkövahtiEnnustus (Tähtisilmät, #1)Tutkimattomilla vesillä (Hukkuneiden laakso, #1)Tatatukin matka kristallivuorelle
Paikalla 23 vierailijaa
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559